Kodas: 6952909065762

GREENWORKS PŪSTUVAS/SURINKTUVAS GD24X2BVK4X

Akumuliatorinis lapų pūstuvas su galingu dvigubu akumuliatoriumi

Greenworks G24X2AB – tai galingas, bet lengvas lapų pūstuvas mažoms ir vidutinio dydžio vejoms. Varomas pažangia dvigubo akumuliatoriaus sistema, prietaisas užtikrina 48V atitinkančią galią naudojant du 24V akumuliatorius. Akumuliatorių, kuris yra 24V grupės dalis, visiškam lankstumui ir patogumui galima naudoti visuose kituose Greenworks įrankiuose.

Dėl ergonominės konstrukcijos ir puikaus svorio pasiskirstymo, lapų pūstuvas G24X2AB yra itin patogus.

Dvigubo akumuliatoriaus inovacija

Naujausia Greenworks inovacija leidžia nuosekliuoju būdu sujungtiems dviem 24V akumuliatoriams tiekti energiją 48V varikliui. Privalumai – papildoma pūtimo galia su kompaktiškais 24V akumuliatoriais, kuriuos galima naudoti su visais 24V grupės įrankiais: vejapjovėmis, gyvatvorių žirklėmis, grandininiais pjūklais ir netgi akumuliatorinias darbo įrankiais.

Kintamo greičio, greičio kontrolės ir padidintos galios funkcijos

Kad pūstuvą G24X2AB būtų galima visiškai valdyti, jis pasižymi kintamu greičiu, leidžiančiu kontroliuoti oro srauto greitį priklausomai nuo atliekamo darbo. Atliekant didesnius darbus, greičio kontrolės funkcija leidžia nustatyti pageidaujamą pūtimo greitį nelaikant mygtuko. Tose zonose, kuriose paprastai sunku pajudinti šlapius lapus, padidintos galios funkcija didina oro srautą iki 193 km/val.

Ašinis ventiliatorius

Dėl G24X2AB ašinio ventiliatoriaus konstrukcijos prietaisas yra labai kompaktiškas ir lengvas, sunaudojantis mažiau energijos nei tradiciniai pūstuvai su išcentriniu ventiliatoriumi, ir ilgiau veikia neaukojant našumo.

Privalumai

• Lengvai ir greitai nupučia sodo lapus
• Visiška kontrolė dėl kintamo greičio, greičio kontrolės ir padidintos galios funkcijų
• Dėl minkštos rankenos ir puikaus svorio paskirstymo patogu naudoti
• Inovatyvi dvigubo akumuliatoriaus sistema – visi 24V privalumai, visa 48V galia
• Jokių išmetamųjų teršalų
• Veikia tyliai ir silpnai vibruodamas
• Jokio kuro ar laidų, kuriais reikėtų rūpintis
• Mažesnės veikimo ir priežiūros išlaidos lyginant su benzininiais ekvivalentais
• Suteikiama visapusiška 3 metų garantija

Techninės savybės:

Nominali įtampa - 2x24V
Variklio tipas - Bešepetėlis
Svoris - 2,3 kg
Darbo laikas su (2Ah) akumuliatoriumi - < 8 min.
Darbo laikas su (4Ah) akumuliatoriumi - < 15 min.
Maks. oro greitis - 217 km/h
Kintantis greitis - Taip
Kruizo kontrolė - Taip

Komplektas su 2x4Ah akumuliatoriais ir krovikliu.
Charakteristikos
Prekinis ženklasGREENWORKS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

AKUMULIATORINĖ ŽOLIAPJOVĖ IKRA MOGATEC 40V 2.5AH IAT 40-3025 LI SU BATERIJA IR PAKROVĖJU
+ +
Komplekto kaina
1 097,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.