TIK INTERNETU
GARDENA VEJAPJOVĖ ACCU POWERMAX LI40/37
Kodas: 4078500031097

GARDENA VEJAPJOVĖ ACCU POWERMAX LI40/37

475,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Manevringa, galinga ir aprūpinta akumuliatoriaus galia – nesudėtingai didelių vejų priežiūrai
Ypač manevringa ir galinga akumuliatorinė GARDENA vejapjovė „PowerMax™ Li-40/37“ yra universali ir puikiai tinka didesnės vejos priežiūrai. Specialus užgrūdintas „DuraEdge“ pjovimo peilis užtikrina optimalius pjovimo rezultatus. „ErgoTec Plus“ rankeną patogu laikyti, ji leidžia stumti vejapjovę lengvai ir tolygiai. Naudodamiesi „QuickFit Plus“ funkcija galėsite lengvai pasirinkti vieną iš 5 pjovimo aukščio padėčių. Vejos šukos korpuso šonuose palengvina pjovimą prie pat pastatų, sienų ir takelių. „CnC Plus“ sistema užtikrina efektyvų žolės nupjovimą ir surinkimą, be to, reikės rečiau ištuštinti žolės rinktuvą. Dėl sulankstomos rankenos vejapjovę patogu transportuoti ir sandėliuoti, ji neužima daug vietos. Komplekte yra akumuliatorius ir įkroviklis. Vejapjovei energiją tiekia lengvai prižiūrimas 40 V* ir 4,2 Ah GARDENA sistemos akumuliatorius. Akumuliatorių greitai įkrausite bet kuriuo metu. Be to, jis apsaugotas nuo atminties efekto. * Didžiausia įtampa be apkrovos yra 40 V, nominali įtampa 36 V. Baterijos tipas Ličio jonų
Pjovimo plotis 37 cm
Surinktuvo talpa 45 l
Pjovimo aukštis, min.–maks. 20-60 mm
Pjovimo aukščio reguliavimas Centrinis
Darbinio ploto pajėgumas 450 m²

Charakteristikos
SpalvaMėlyna
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.