TIK INTERNETU
GARDENA VEJAPJOVĖ POWERMAX 32/36 P4A
Kodas: 4078500054171

GARDENA VEJAPJOVĖ POWERMAX 32/36 P4A

337,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Manevringa, efektyvi ir galinga - GARDENA akumuliatorinė vejapjovė „PowerMax ™ 32 / 36V P4A“
Minkštas gultas ar vejos pjovimas? Šiltais mėnesiais, sprendimo priėmimas bus dar lengvesnis, kai žolės pjovimas nebebus varginanti užduotis. Juo labiau, jei žinai, kad po to galėsi džiaugtis puikiai nupjauta veja.
Manevringa ir galinga GARDEAN „PowerMax™ 32/36V P4A (2 x 18V) yra puiki akumuliatorinė vejapjovė skirta prižiūrėti iki 200 kvadratinių metrų plotą.
Specialiai užgrūdintas peilis, užtikrina puikius pjovimo rezultatus. Pjovimo plotis – 32 cm. Pjovimo aukštis gali būti lengvai reguliuojamas, net iki 10 skirtingų pjovimo aukščio padėčių, dėka QuickFit, lengvai paspaudžiamos ir pasukamos rankenėlės. Vejos šukos korpuso šonuose užtikrina, kad vejos pakraščiai bus puikiai nupjaunami.
Ergonomiška ir itin patogi ErgoTech rankana su jungikliais iš abiejų pusių. Jūsų rankos visada bus tinkamoje darbo padėtyje, todėl galėsite darbuotis su vejapjove ilgesnį darbo laiką, nepavargdami. Puikiai matomas LED indikatorius ant gaminio rodo dabartinį akumuliatoriaus įkrovimo lygį.
CnC (Pjauti ir Rinkti) sistema užtikrina efektyvų žolės nupjovimą ir surinkimą. Dėl puikaus oro srauto cirkuliavimo ir rinktuvo tvirtinimo padėties, į rinktuvą surenkama daugiau žolės. Todėl jį reikia rečiau tuštinti, taip sutaupomas brangus laikas.
Dėl sulankstomosios rankenos gaminį patogu transportuoti ir sandėliuoti, be to, jis neužima daug vietos.

Akumuliatorinė vejapjovė „PowerMax“ 32/36V P4A“ komplektuojamos kartu su įkrovikliu ir dviem 2.5 Ah 18 V POWER FOR ALL akumuliatoriais. Šis rinkinys yra ”POWER FOR ALL” aljanso, kuris yra vienas iš didžiausių ir lyderiaujančių akumuliatorių aljansų, gaminys. Rinkinys gali būti naudojamas visuose 18V ”POWER FOR ALL” gaminiuose. Tai reiškia, kad jūs įsigiję šitą rinkinį su akumuliatoriumi ir įkrovikliu, galite naudoti jį visuose savo gaminiuose. Sutaupote pinigų ir visada išliekate lankstūs. Baterijos tipas Ličio jonų
Pjovimo plotis 32 cm
Pjovimo aukštis, min.–maks. 20-60 mm
Aukščio reguliavimo padėtys 10
Pjovimo aukščio reguliavimas Centrinis

Charakteristikos
SpalvaMėlyna
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.