TIK INTERNETU
VEJAPJOVĖ BENZININĖ TEXAS RAZOR 4810 TR/M
Kodas: 0000000477062

VEJAPJOVĖ BENZININĖ TEXAS RAZOR 4810 TR/M

549,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Variklio gamintojas
Powerline TG470V
Cilindro darbinis tūris
139 cm³
Galia
2.3 kW
Pjovimo plotis
0.48 m
Pjovimo aukštis
20 - 70 mm
Pjovimo aukščio reguliavimas
Centrinis
Eigos sistema
Savaeigė
Pjovimo metodai
Mulčiavimas
Pjovimo agregato medžiaga
Plienas
Varantieji ratai
Priekiniai
Ratų dydis, priekiniai/galiniai
200 mm / 200 mm
Vandens žarnos jungimo antgalis
Taip
Mulčiavimo komplektas
Komplekte
Kuro bakelio talpa
1 L
Svoris
35 kg
Prekės aprašymas
Benzininė vejapjovė Texas Razor 4810TR/M su pastorintu pjovimo deku. Vejapjovė yra savaeigė su priekiniais varomais ratukais, todėl dirbti lengviau ir paprasčiau įveikti nelygius reljefus. Vejapjovė puikiai tinka vidutinio ir didelio dydžio pievoms pjauti.

Vejapjovės pjovimo plotis 48 cm, pjovimo aukštį galima reguliuoti pagal poreikius nuo 20 iki 70 mm. Texas Razor 4810TR/M mulčiavimo sistema gerai susmulkina visą žolę. Nupjauta ir susmulkinta žolė gali būti paliekama vejoje kaip natūrali trąša. Natūraliai patręšta veja pasidaro sveikesnė, atsparesnė sausrai.

Žoliapjovė Texas Razor 4810TR/M turi antivibracinę sistemą, kuri sumažina rankenos vibraciją iki minimumo. Visi keturi vejapjovės ratukai yra 200 mm dydžio su papildomais grandikliais, kurie nugremžia nuo ratukų prikibusią žolę. Vandens žarnos jungtis palengvina pjovimo agregato valymą ir leidžia išlaikyti gerą vejapjovės būklę ilgą laiką.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

VEJAPJOVĖ BENZININĖ TEXAS RAZOR 4810 TR/M
+ + +
Komplekto kaina
1 280,16 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.