TIK INTERNETU
GARDENA ROBOTAS VEJAPJOVĖ SILENO MINIMO, 250 M²
Kodas: 4078500053075

GARDENA ROBOTAS VEJAPJOVĖ SILENO MINIMO, 250 M²

645,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Tylus, universalus ir sumanus mažasis sodo pagalbininkas - tai GARDENA robotas vejapjovė "SILENO minimo" 250 m². „SILENO minimo“ idealiai tinka mažesnėms vejoms bei garantuoja aukštą našumą ir patogų pjovimą. Taigi, pradėkime! Pasiimkite savo išmanųjį telefoną ir naudodami GARDENA "Bluetooth®“ programėlę, įveskite vejos dydį, norimas pjovimo dienas ir pageidaujamą pradžios laiką. GARDENA "Bluetooth®“ programėlė žingsnis po žingsnio intuityviai padės jums atlikti pradinį diegimą. Jūsų robotas vejapjovė sudaro tvarkaraštį ir yra pasirengęs dirbti. Paprasta ir patogu valdyti „SILENO minimo“ per „Bluetooth®“ net iki 10 m atstumu. Jūsų robotas nustato optimalų žolės pjovimo laiką, o GARDENA "Bluetooth®“ programa naudoja savo planavimo asistentą, kad jūsų sodas būtų tinkamai paruoštas. Dėl ypač tylaus variklio, šiai vejapjovei būdingas geriausias žemas triukšmo lygis - tik 57 dB (A). Jūs ir jūsų kaimynai galite ramiai atsipalaiduoti sode, net kai jūsų robotas veikia. Įmantrus „CorridorCut“ valdo robotą vejapjovę, kai jis pjauna siaurose vietose ir siauruose kampuose, kurių plotis siekia vos 60 centimetrų. „CorridorCut“ padės jūsų robotui vikriai išsisukti iš keblių aklaviečių. Su „SensorControl“ funkcija robotas pats nusprendžia, kaip dažnai jūsų vejai reikia pjovimo, atsižvelgiant į žolės augimą. Bebaimis sodo pagalbininkas „SILENO minimo“ pjauna savarankiškai, nepaisant oro, lietaus ar saulės. Sumanus robotas stebi, ar žemė užšalusi ar per šalta, ir laukia, kol oras pagerės, pristabdydamas savo programą. Kontūro kabelis nurodo sodo plotą, kurį reikia nupjauti. Gido kabelis patikimai ir automatiškai nukreipia robotą vejapjovę aplink visas pjovimo vietas. Jūsų vejapjovei nebus jokių problemų įsisprausti į siauras erdves ir įveikti šlaitus ar nuolydžius iki 35 proc. Kai darbas bus atliktas, darbštus sodininkas grįžta namo į įkrovimo stotį, kad gautų gerai uždirbtą poilsį. Pjaunama visiškai autonomiškai, suteikiant daugiau laiko jums susitelkti į tai, ką mėgstate. „SILENO minimo“ galima lengvai nuplauti sodo žarna. Mėgaukitės savo laiku sode su „SILENO minimo“, tiesiog atsisėskite, atsipalaiduokite ir leiskite robotui vejapjovei atlikti sunkų darbą už jus. Jūsų veja visada atrodys nuostabiai gerai prižiūrima naudojant „SILENO minimo“: protingą robotą vejapjovę. Našumas
Darbinio ploto pajėgumas
250 m²
Įkrovimo sistema
Automatinė
Didžiausias darbo vietos nuolydis
25 %
Didžiausias nuolydis prie kontūro kabelio
10 %
Gaminys
Informacinis skydelis
Nėra
Laikmatis
Taip
Transportavimo rankena
Integruotas
Programinės įrangos atnaujinimas
USB
Apsaugos indeksas (IP kodas)
IPX5
Maitinimas ir įkrovimas
Tipinis įkrovimo laikas
75 min
Tipinis pjovimo laikas po vieno įkrovimo
70 min
Vidutinis energijos suvartojimas per mėn. maksimaliai naudojant
2.1 kWh
Variklio ir pjovimo sistema
Pjovimo sistema
3 besisukantys aštrūs kaip skustuvai peiliai
Pjovimo aukštis, min-max min
20 mm
Pjovimo aukštis, min-max max
45 mm
Pjovimo plotis
16 cm
Dviguba pjovimo kryptis
Taip
Reikalingas kasdienis veikimo laikas (pjovimui ir įkrovimui)
5.5 h for maximum area capacity
Garso ir triukšmo duomenys
Garso lygis
57 dB(A)
Saugos ir apsaugos funkcijos
Signalizacija
Nėra
PIN kodas
Taip
Pakėlimo daviklis
Taip
Pasvirimo daviklis
Taip
Įrengimo priedai
Kontūro laidas
150 m
Žemos įtampos kabelis
3 m
Kabės
150 vnt.
Bendrieji matmenys
Svoris
6.1 kg
Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.