TIK INTERNETU
GARDENA ROBOTAS VEJAPJOVĖ SMART SILENO LIFE, 750 M²
Kodas: 4078500062596

GARDENA ROBOTAS VEJAPJOVĖ SMART SILENO LIFE, 750 M²

1 275,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Patirkite, kaip lengva prižiūrėti savo veją su Smart SILENO Life – išmaniu GARDENA robotu vejapjove! Sujungė GARDENA smart gaminius Smart EasyApp Control programėlėje galėsite laisvai prižiūrėti savo sodą iš bet kurios vietos. Smart SILENO city tinka plotams iki 750 m². Su LONA™ Intelligence jūsų robotas vejapjovė siūlo unikalias funkcijas ir pakelia išmaniąją vejos priežiūrą į kitą lygį. LONA™ yra novatoriškas dirbtinis intelektas, kuris prisitaiko prie bet kokio dydžio sodo. Pirma, LONA™ sukurs jūsų sodo žemėlapį, nuskaitydama veją GPS, jutiklių ir atstumo matavimo duomenų pagalba. Nuskaitytos vejos žemėlapis rodomas jūsų GARDENA Smart programėlėje, o zonų valdymo dėka jūs asmeniškai nustatote, kurias sritis ir kaip dažnai reikia pjauti. Funkcija „Area Protect“ naudojama norint apibrėžti sritis, prie kurių Smart SILENO Life neturėtų priartėti, pavyzdžiui, laukinę pievą. Naudodami vietos stebėjimo funkciją, vienu mygtuko paspaudimu galite matyti Smart SILENO Life vietą realiu laiku sodo žemėlapyje. Dirbtinis intelektas robotui vejapjovei leidžia patikimai tiksliai atpažinti siauriausius praėjimus ir siauriausius jūsų sodo kampus. Vos 57 decibelų garsumo Smart SILENO Life yra labai tylus ir vargu ar jį išgirsite ilsėdamiesi sode ir stebėdami, kaip jūsų mažasis pagalbininkas pjauna veją. Sumanus CorridorCut režimas lengvai veda robotą vejapjovę siaurose erdvėse ir kampuose, kurių plotis tarp kontūro laidų yra tik 60 centimetrų. Tai dažnai yra sritys, kurias kitu atveju turėtumėte pjauti rankomis. „CorridorCut“ taip pat išveda jūsų robotą vejapjovę iš aklaviečių. Laikydamasis jūsų nustatyto tvarkaraščio GARDENA Smart programėlėje, bet vadovaujamasis SensorControl funkcijos, robotas pats nusprendžia, kaip dažnai reikia pjauti jūsų veją. Jis pradeda veikti atsižvelgiant į žolės augimo greitį ir veikia tik tada, kai to reikia. Novatoriška SpotCutting funkcija yra spiralinis pjovimo veiksmas, leidžiantis jūsų Smart SILENO Life pradėti dirbti kitose, sunkiai pasiekiamose vietose. Be to, jūsų Smart SILENO Life lengvai atpažįsta orų ir reljefo pasikeitimus. Jis atpažįsta kada žemė yra įšalusi ir pradeda dirbti tik orams atšilus. Be to, jis įveikiai įkalnes ir nuolydžius iki 35 proc. Atlikus darbą, Smart SILENO Life automatiškai grįžta namo į įkrovimo stotelę. Šis Smart SILENO Life turi daugybę naudingų funkcijų, kurias galite atrasti naudodami GARDENA Smart programėlę. „EasyConfig“ padės jums įdiegti robotą darbui. „Auto Schedule“ funkcija leis jusų Smart SILENO Life pačiam nuspręsti kada ir kaip pjauti veją. Įsidiegę "SmartHome“ funkciją galite valdyti savo Smart SILENO Life balsu, naudodami virtualųjį Alexa asistentą. Be to, augalų biblioteka leidžia atrasti viską, ką reikia žinoti apie augalų pasaulį. Smart robotas vejapjovė. SILENO. Dabar su LONA™ Intelligence, kuri mokosi, sudaro žemėlapius ir prisitaiko prie jūsų individualaus sodo. Našumas
Darbinio ploto pajėgumas
750 m²
Įkrovimo sistema
Automatinė
Didžiausias darbo vietos nuolydis
35 %
Didžiausias nuolydis prie kontūro kabelio
10 %
Gaminys
Informacinis skydelis
Monochrominis grafinis ekranas 2,1”
Laikmatis
Taip
Transportavimo rankena
Integruotas
Programinės įrangos atnaujinimas
USB
Apsaugos indeksas (IP kodas)
IPX5
Maitinimas ir įkrovimas
Tipinis įkrovimo laikas
60 min
Tipinis pjovimo laikas po vieno įkrovimo
65 min
Vidutinis energijos suvartojimas per mėn. maksimaliai naudojant
4 kWh
Variklio ir pjovimo sistema
Pjovimo sistema
3 besisukantys aštrūs kaip skustuvai peiliai
Pjovimo aukštis, min-max min
20 mm
Pjovimo aukštis, min-max max
50 mm
Pjovimo plotis
22 cm
Dviguba pjovimo kryptis
Taip
Reikalingas kasdienis veikimo laikas (pjovimui ir įkrovimui)
11 h for maximum area capacity
Garso ir triukšmo duomenys
Garso lygis
57 dB(A)
Saugos ir apsaugos funkcijos
Signalizacija
Taip
PIN kodas
Taip
Pakėlimo daviklis
Taip
Pasvirimo daviklis
Taip
Įrengimo priedai
Kontūro laidas
200 m
Žemos įtampos kabelis
5 m
Kabės
300 vnt.
Bendrieji matmenys
Svoris
8.3 kg

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA ROBOTAS VEJAPJOVĖ SMART SILENO LIFE, 750 M²
+ + +
Komplekto kaina
1 590,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.