TIK INTERNETU
Nauja
VEJOS PJOVIMO ROBOTAS SILENO CITY 500
Kodas: 407850003262

VEJOS PJOVIMO ROBOTAS SILENO CITY 500

"Gardena" garantijos laikotarpis 24 mėn.
Akumuliatorių skaičius komplekte 1
Baterijos talpa 2.0 Ah
Baterijos tipas Ličio jonų
Baterijos įtampa 18 V
Darbinio ploto pajėgumas - 500 m²
Garso galios lygis, garantuotas (LWA) - 58 dB(A)
Informacinis skydelis - LCD ekranas su nustatymų meniu
Kabės - 200 vnt.
Kontūro laidas - 150 m
Laikmatis - Taip
Maksimalus nuolydis darbinio lauko viduje - 35 %
Pakėlimo daviklis - Taip
Pasvirimo daviklis - Taip
PIN kodas – Taip
Pjovimo aukštis, min-max max - 50 mm
Pjovimo aukštis, min-max min - 20 mm
Pjovimo plotis - 16 cm
Pjovimo sistema - 3 laisvai besisukantys peiliukai
Signalizacija – Nėra
Svoris - 7.3 kg
Tipinis pjovimo laikas po vieno įkrovimo - 65 min.
Tipinis įkrovimo laikas - 60 min.
Transportavimo rankena – Integruotas
Vidutinės energijos sąnaudos, naudojant maksimaliai - 4 kWh
Įkrovimo sistema - Automatinė
Gaminio aprašymas
Robotas vejapjovė - miesto sodams
Vejos priežiūra gali būti paprasta ir lengva net mažuose miesto soduose! Dėl „SensorCut“ sistemos GARDENA robotas vejapjovė "SILENO city“ veją pjauna kruopščiai ir patikimai, tad rezultatai – nepriekaištingi. O jūs galite mėgautis laisvalaikiu ir preciziškai nupjauta veja. „SILENO city“ tinka mažoms, iki 500 kv. m vejoms pjauti. Jis laisvai įveikia iki 25 procentų nuokalnes ir siauriausius tarpus bei takelius. Besisukiojantis galinis ratukas suteikia robotui vejapjovei daugiau judrumo ir manevringumo – tai puiki savybė naudojant mažuose ir siauruose soduose. Robotas vejapjovė „SILENO city“ pasiruošęs darbui bet kokiu oru, be to, jis toks tylus, kad beveik negirdėti. Baigęs darbą, jis automatiškai sugrįžta į įkrovimo stotelę. Nustatant robotą vejapjovę programavimo pagalbos programa supažindins jus su meniu ir padės apskaičiuoti pjovimo planą. Taip pat galima nustatyti pageidaujamą pjovimo trukmę. Taigi robotas vejapjovė veiks tik tada, kai pageidaujate.

Charakteristikos
SpalvaPilka
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.