-25%
REPELENTAS KURMIAMS IR GYVŪNAMS 500 ML
Kodas: 477102938833

REPELENTAS KURMIAMS IR GYVŪNAMS 500 ML

4,90 € 3,68 €/ vnt.
7,35 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,68 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Priemonė katėms, šunims ir kurmiams baidyti. Natūralus dirvos priedas augalų augimo ir vystymosi sąlygų gerinimui. Taip pat pasižymintis tuo, kad sudaro nepalankią aplinką katėms bei šunims – priemonė apsaugo nuo teršimo ir teritorijos žymėjimo šlapimu. Skirta naudoti lauke. Nepavojinga gyvūnams ir augalams. Šis dirvožemio priedas atgraso kates bei šunis nuo noro kapstytis ir šlapintis jiems patikusiose vietose. Tuo tikslu produktas gali būti naudojamas gėlynuose, daržuose, vejose, soduose, vazonuose bei kitose vietose lauke, kur norima išvengti kačių ir šunų susidomėjimo.
    Preparato dalelės mechaniškai pažeidžia vabzdžių lervų, gyvenančių dirvožemyje, viršutinį dengiamąjį audinį bei absorbuoja paviršinį lipidų sluoksnį, apsaugantį nuo vandens praradimo. Lervos dėl sumažėjusio judrumo išdžiūna. Tokiu būdu sumažinamas apruoštos preparatu vietos patrauklumas kurmiams. Jie pereina į vietas, kuriose daugiau maisto.
    Preparato sudedamosios dalys dirvožemį daro puresniu ir leidžia orui lengviau pasiekti augalų šaknis, tuo pačiu sumažina galimybę jiems susirgti grybinėmis bei bakterinėmis šaknų ligomis. Taip pat preparato dalelės absorbuoja ir sulaiko viršutiniame dirvožemio sluoksnyje vandenį ir jame ištirpusias mineralines medžiagas – gerina augalų mineralinę mitybą. Taip preparatas prailgina trąšų veikimą, sumažina laisvą pradinę jų koncentraciją dirvožemyje, o po to palaipsniui atiduoda šias medžiagas augalams.
    Sudėtis: natūrali diatominė žemė, durpės, granuliuotos kalkinės medžiagos, propan-2-olis (iki 2%), natūralūs augaliniai aliejai.
    Naudojimas: Kaip dirvos priedas. Išbarstyti 5-7 v. š. preparato 1 m2. Negiliai įterpti. Kartoti kas dvi savaites. Šunų, kačių neprisileidimui. Numatytose vietose, tolygiai paskleidžiant, užberti apie 5 v. š. preparato 1 m2. Įterpti nereikia, tačiau apsaugant nuo išpustymo būtina įspausti į žemę. Apruošimą kartoti kas dvi savaites arba po stipraus lietaus. Kurmiams. Nuimti naujo kurmiarausio žemės kupstelį ar atidengti urvo dalį ir į landą įpilti apie 2 v. š. preparato. Landą atsargiai, nesuardant tunelio, uždengti. Kurmių aktyvumo zonose ar jų dar nepaliestuose plotuose, naudojantis lazdele ar mentele, padaryti apie 10 cm gylio duobutes (viena duobutė vienam m2) ir įpilti apie 1 v. š. preparato. Po to duobutes užlyginti. Produktą reiktų pradėti naudoti nuo teritorijos centro. Procedūrą kartoti po lietaus.


    Charakteristikos
    PaskirtisKurmių poveikio prevencijos priemonė
    Prekinis ženklasCREDO
    Išfasavimas500 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.