-25%
AQUASECT INSEKTICIDAS SKRUZDELĖMS 500 ML
Kodas: 477102940040

AQUASECT INSEKTICIDAS SKRUZDELĖMS 500 ML

6,30 € 4,73 €/ vnt.
9,45 €/ l

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,73 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

      Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    „AQUASECT“ – SKYSTIS ROPOJANČIŲ VABZDŽIŲ KONTROLEI
    Skirtas skruzdėlėms naikinti. Tinka ir kitų ropojančių vabzdžių kontrolei (žvyninukų, tarakonų, blakių, blusų).
    Gali būti naudojamas patalpų viduje bei išorėje. Bekvapis. Bespalvis. Nepalieka dėmių ant blizgių ir tamsių paviršių. Nekenkia lakuotiems ir dažytiems paviršiams. Preparatas pasižymi greitu užmušamuoju poveikiu ir ilgu liekamuoju veikimu. Aquasect® sudėtyje yra pagalbinių medžiagų, padedančių prasiskverbti į vabzdžio organizmą preparato veikliosioms medžiagoms bei apsaugančių jas nuo suardymo vabzdžio organizme. Tokiu būdu pratęsiamas ir sustiprinamas insekticidinis preparato poveikis – didėja apruošimo efektyvumas. Preparato sudėtyje nėra organinių tirpiklių – medžiagų, kurios didina preparatų kenksmingumą žmonėms, vaikams, šiltakraujams gyvūnams bei augalams. Ropojančiųjų vabzdžių kontrolei Aquasect® gali būti purškiamas palei išorinį pastatų perimetrą ant durų slenksčių ir šalia jų, ant ir po palangėmis, ties grindjuostėmis, apvadais, į plyšius, įtrūkimus ir kitas galimas skruzdėlių, tarakonų, blakių ar kitų ropinėjančių vabzdžių slėpimosi vietas. Uodų kontrolei apruošiami paviršiai ant kurių uodai tupia (pvz.: išorinės namo sienos, pavėsinių, verandų langų stiklai/sienos).
    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veikliosios medžiagos: cipermetrinas, CAS Nr. 52315-07-8, EB Nr. 257-842-9, 0,14 %; tetrametrinas, CAS Nr. 7696-12-0, EB Nr. 231-711-6, 0,028 %; piperonilbutoksidas, CAS Nr. 51-03- 6, EB Nr. 200-076-7, 0,07 %.


          Atsargiai

    Pavojingumo frazės.
    Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus.Atsargumo frazės. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Saugotis, kad nepatektų į akis, ant odos ar drabužių. Naudojant šį produktą, nevalgyti, negerti ir nerūkyti.  Saugoti, kad nepatektų į aplinką. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) kaip pavojingas atliekas pagal vietines taisykles.

    Charakteristikos
    PaskirtisRopojančių vabzdžių poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasCREDO
    Išfasavimas500 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    AQUASECT INSEKTICIDAS SKRUZDELĖMS 500 ML
    + + +
    Komplekto kaina
    23,07 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.