-25%
ENDERAT RATICIDAS GRANULĖS 150 G
Kodas: 477102940054

ENDERAT RATICIDAS GRANULĖS 150 G

2,70 € 2,03 €/ vnt.
13,50 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,03 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Paruoštas naudoti masalas - naminių pelių naikinimui patalpose bei pilkųjų žiurkių naikinimui patalpose ir lauke aplink pastatus. Rekomenduojama naudoti kartu su masalo dėžutėmis.
    Ypatybės: efektyviausias preparatas graužikų kontrolei greičiausiai veikiantis iš esančių rinkoje graužikai nespėja įgauti jauko baimės ypač geras ėdamumas, dėl sudėtyje esančių viliojančių priedų graužikai gaišta po 3 parų nuo paėdimo momento graužikai gaišta po vienintelio pasimaitinimo skiriama graužikams naikinti, kurie atsparūs antikoaguliantų poveikiui graužikai dėl deguonies trūkumo išeina gaišti į atviras vietas.
    Naudojimas: naminių pelių ir žiurkių kontrolei naudoti po 20g -40g vienoje masalo vietoje. Žiurkių kontrolei naudoti 100g -200g masalo vienoje masalo vietoje. Jei reikia daugiau kaip vienos masalo dėžutės, atstumas tarp masalo dėžučių turėtų būti nemažesnis kaip 5 metrai.
    Siekiant išsiaiškinti, ar masalas ėdamas, ar masalo dėžutės nėra pažeistos, taip pat siekiant pašalinti graužikų kūnus, pradėjus naudoti, masalo dėžutes reikėtų patikrinti ne rečiau kaip kas 2–3 dienas, o vėliau –bent kartą per savaitę. Prireikus vėl įdėkite masalo. Veiklioji medžiaga – Brodifakumas.
    Biocidinio produkto tipas. 14 produktų tipas. Rodenticidas. Veiklioji medžiaga: brodifakumas, CAS Nr. 56073-10-0, EB Nr. 259-980-5,  0,0025 %.
                   
                        Pavojinga


    Pavojingumo frazė.
    Gali pakenkti negimusiam kūdikiui. Gali pakenkti organams jeigu medžiaga veikia ilgai arba kartotinai. Atsargumo frazės.  Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Neįkvėpti dulkių/garų. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas muilu. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Esant sąlyčiui arba jeigu numanomas sąlytis: kreiptis į gydytoją. PRARIJUS nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ /kreiptis į gydytoją. Turinį/talpyklą išmesti laikantis teisės aktais nustatytų reikalavimų.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasCREDO
    Išfasavimas150 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.