-25%
AGRONOM AGRONOM PULNEX PRO INSEKTICIDAS 120 G
Kodas: 4770168911611

AGRONOM AGRONOM PULNEX PRO INSEKTICIDAS 120 G

4,99 € 3,74 €/ vnt.
31,19 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 3,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Naudojimas: produktas barstomas tiesiai iš pakuotės. PULNEX CP skirtas nedidelėms plotams, pavyzdžiui, plyšiams, įtrūkimams, elektros laidų dėklams, kur yra vabzdžių susitelkimo vietos ar jų judėjimo takai, apdoroti. Naudojimo norma: 8-15 g/m2. PULNEX CP miltelius užberti į kampus, įtrūkimus, plyšius, kur vabzdžiai slepiasi arba kur yra numanomi jų judėjimo takai. Jei būtina, apdorojimas kartojamas po kelių dienų. Norint gauti optimalius skruzdėlių naikinimo rezultatus, produktą reikia berti šalia lizdo. PULNEX CP liekamasis poveikis trunka iki 4 savaičių. Atsargumo priemonės: Naudojant produktą, nevalgyti, negerti ir nerūkyti. Neįkvėpti miltelių. Po naudojimo rankas nuplauti vandeniu su muilu. Nenaudoti produkto ten, kur gali prieiti vaikai ir naminiai gyvūnai. Laikyti tik originalioje talpykloje atokiau nuo maisto, gėrimų ir gyvulių pašaro. Produktą šalinti mechaniniu būdu, ne anksčiau kaip po 24 valandų po apdorojimo. Apdorotus paviršius plauti tik pašalinus produktą. Surinktą produktą ir plovimui naudotą vandenį negalima šalinti į kanalizaciją, lietaus kanalizaciją ar išpilti ant dirvožemio. Sudėtyje yra kartumą suteikiančios medžiagos, kad produkto nenurytų žmonės. Masė (neto) – 120 g.
    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veiklioji medžiaga: cipermetrinas, CAS Nr. 52315-07-8, EB Nr. 257-842-9, 0,25 %.



          Atsargiai

    Pavojingumo frazės.
    Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Atsargumo frazės. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.  Neįkvėpti dulkių.  Saugoti, kad nepatektų į aplinką.  Surinkti ištekėjusią medžiagą. Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) kaip pavojingas atliekas pagal vietines taisykles.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasAGRONOM
    Išfasavimas120 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    AGRONOM AGRONOM PULNEX PRO INSEKTICIDAS 120 G
    + +
    Komplekto kaina
    133,98 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.