Kodas: 477131538811

MKDS SIERA 200 G

2,39 €/ vnt.
11,95 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,79 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą!

    Sieros (S) junginių preparatas augalų tręšimui ir natūraliam atsparumui prieš kenkėjus ir grybines ligas didinti.

    Siera yra plačiai gamtoje paplitęs ir labai svarbus gyviesiems organizmams elementas, įeinantis į amino rūgščių sudėtį, svarbus elementas baltymų ir riebalų sintezei.

    Naudojimas: granuliuota siera naudojama dirvožemio rūgštinimui, kai dirva yra stipriai šarminė ar norima auginti rūgščią dirvą mėgstančius augalus, tokius kaip rododendrai ar šilauogės. Jei norite greitesnio rezultato, naudokite smulkesnės frakcijos sierą. Granuliuotą sierą daug lėčiau paveikia ir suskaido dirvožemio bakterijos, naudojančios ją kaip energijos šaltinį. Sieros granules rekomenduojama tolygiai įterpti į dirvožemį. Lengvuose smėlio dirvožemiuose normas sumažinkite, o sunkiuose molio dirvožemiuose - padidinkite.  Tradiciškai siera naudojama dezinfekcijai (vadinamai fumigacija): šiltnamių (prieš augalų sodinimą arba nuėmus derlių), rūsių ir saugyklų (prieš daržovių saugojimą). Uždegus sierą išsiskiria sieros dioksidas, kuris yra nuodingas patogenams ir kenkėjams. Prieš naudojimą, patalpas gerai užsandarinkite. Norma: 30 g/1 m³. Patalpų kūbatūra apskaičiuojama sudauginus (ilgį, m x plotį, m x aukštį, m). Sieros granules supilkite į nedegų indą ir uždekite - nedelsiant pasišalinkite iš patalpos. Įprastinė veikimo trukmė - 1-2 paros. Po naudojimo patalpas gerai išvėdinkite.

    Charakteristikos
    Trąšų sezoniškumasRudeninis tręšimas
    PaskirtisŽaladarių poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasMKDS
    Išfasavimas200 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.