-25%
BALTIC AGRO SKRUZDĖLIŲ BIOCIDINIS INSEKTICIDAS 0,3 KG
Kodas: 477160149128

BALTIC AGRO SKRUZDĖLIŲ BIOCIDINIS INSEKTICIDAS 0,3 KG

9,89 € 7,42 €/ vnt.
24,73 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 6,92 € (-7 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.
    Insekticidiniai skruzdėlių milteliai ropojantiesiems vabzdžiams naikinti. Negali būti naudojamas augalams ir augaliniams produktams apsaugoti. Veikliosios medžiagos: permetrinas, chrysanthemum cinerariaefolium ekstraktas.
    Dėmesio! Prieš naudodami perkaitkite naudojimo instrukciją. Vartotojai privalo taikyti etiketėje ir šioje instrukcijoje nurodytas darbų saugos ir sveikatos bei atliekų tvarkymo priemones.
    Naudojimo instrukcija: Insekticidiniai skruzdėlių milteliai skirti ropojantiesiems (tarakonams, skruzdėlėms) vabzdžiams naikinti. Insekticidas paruoštas naudoti. Priemonė naudojama vidaus patalpoms apsaugoti nuo vabzdžių ir jų plitimo vietoms, į kurias ropojantys vabzdžiai gali pakliūti (pastatai, tušti sandėliai), riboti. Insekticidas gali būti naudojamas ant betoninių, medinių, lygių paviršių (stiklas, plytelės ir pan.). Sąnaudos: 1 g - 2,5 g priemonės 1 m2 vidinės patalpos plotui.

    Biocidinio produkto tipas. 18 produktų tipas. Insekticidas. Veikliosios medžiagos: permetrinas, CAS Nr. 52645-53-1, EB Nr. 258-067-9, 0,5 %;
    Chrysanthemum cinerariaefolium ekstraktas, gautas iš prasiskleidusių ir subrendusių Tanacetum cinerariifolium gėlių naudojant superkritinį anglies dioksidą, CAS Nr. 89997-63-7, EB Nr. 289-699-3, 0,01 %.
          
               Atsargiai

    Pavojingumo frazės. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Sudėtyje yra Permetrinas (ISO). Gali sukelti alerginę reakciją. Atsargumo frazės. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Turinį/talpyklą šalinti pagal nacionalinius reikalavimus. 

    Charakteristikos
    PaskirtisRopojančių vabzdžių poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasBALTIC AGRO
    Išfasavimas300 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALTIC AGRO SKRUZDĖLIŲ BIOCIDINIS INSEKTICIDAS 0,3 KG
    + + +
    Komplekto kaina
    18,69 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.