-25%
RATIMOR RATICIDAS VAŠKINIAI BLOKAI 200 G
Kodas: 383007231096

RATIMOR RATICIDAS VAŠKINIAI BLOKAI 200 G

3,49 € 2,62 €/ vnt.
13,09 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,62 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai!  Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Esant poreikiui, papildomai pasikonsultuokite su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. Apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biuro tel. +370-5-236 2052, +370-687 53 378.

    Efektyvūs ir patikimi nuodai nuo pelių ir žiurkių.
    Paruoštas naudojimui masalas
    Veiklioji medžiaga: Brodifakumas

    Naudojimo metodas: Paruoštas naudojimui masalas (maišeliuose su palaidu masalu) dedamas į nesugadinamas ir saugias masalo dėžutes.

    NAUDOJIMAS: naminėms pelėms (Mus musculus), rudosioms žiurkėms (Rattus norvegicus), juodosioms arba stoginėms žiurkėms (Rattus rattus). Naminėms pelėms kontroliuoti naudoti nuo 10 g iki 20 g vienoje masalo vietoje. Išdėlioti masalą kas 5 metrus, esant dideliam pelių paplitimui - kas 2 metrus. Masalo dėžutės turėtų būti tikrinamos kas 2-3 dienas po to, kai padedamas masalas, o vėliau ne rečiau kaip kartą per savaitę, patikrinant, ar yra masalo, ar masalo dėžutės nepažeistos, bei surenkant kritusius graužikus. Papildykite dėžutes masalu, jei reikia. Laikykitės papildomų nurodymų.

    Žiurkėms kontroliuoti naudoti nuo 10 g iki 60 g vienoje masalo vietoje. Išdėlioti masalą kas 10 metų, esant dideliam žiurkių paplitimui - kas 5 metrus."

    Biocidinio produkto tipas. 14 produktų tipas. Rodenticidas. Veiklioji medžiaga: bromadiolonas, CAS Nr.28772-56-7, EB Nr. 249-205-9,  0,005 %.


                       Pavojinga


    Pavojingumo frazė. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Gali pakenkti negimusiam kūdikiui. Kenkia organams (kraujas), jeigu medžiaga veikia ilgai arba kartotinai. Atsargumo frazės.  Prieš naudojimą gauti specialias instrukcijas.  Nenaudoti, jeigu neperskaityti ar nesuprasti visi saugos įspėjimai.  Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas. Naudojant šį produktą, nevalgyti, negerti ir nerūkyti. Mūvėti apsaugines pirštines. Esant poveikiui arba jeigu numanomas poveikis: kreiptis į gydytoją. Pasijutus blogai, kreiptis į gydytoją. Laikyti užrakintą. Turinį/talpyklą išpilti (išmesti) į pagal regioninius reikalavimus.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.