-25%
IMIDASECT ANTS GELINIS INSEKTICIDAS 10 G
Kodas: 477131539016

IMIDASECT ANTS GELINIS INSEKTICIDAS 10 G

9,19 € 6,89 €/ vnt.
689,25 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 6,89 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš  naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. 

    Biocidinė gelinė priemonė faraoninių (namuose) ir argentininių (lauke) skruzdėlių naikinimui.

    Veiklioji medžiaga imidaklopridas, prisijungia prie vabzdžio neuronų. Šis prisijungimas sukelia nervų impulsų perdavimo sutrikdymą, kuris yra mirtinas šiems vabzdžiams. Skruzdėles traukia maistinės medžiagos, esančios jauke. Skruzdėlės išnešioja gelį ir juo užkrečia savo gentainius, sukeliant apsinuodijimą per sąlytį ir virškinimą nepriklausomai nuo jų išsivystymo stadijos (kiaušinėliai, lervos, nimfos, lėliukės, suaugėliai).

    Naudojimo instrukcijos:  Prieš pradedant naudoti biocidinį produktą, pašalinti visus įmanomus skruzdėlių maisto šaltinius (atliekas, maisto likučius...) iš skruzdėlių buvimo vietų tam, kad užtikrinti, kad skruzdėlės būtų priviliojamos gelio ir tikrai jį suvartotų. Dėkite gelį šalia skruzdžių takų, įėjimo taškų ir jų lizdų.
    Jei skruzdėlės pasirodo retai (atsitiktinai), tuomet tose vietose rekomenduojama naudoti padėkliukus su masalu. Tikrinti skruzdėlių buvimo vietas kartą per savaitę, kur yra naudojamas produktas, jei reikia geli pakeisti nauju. Produkto nenaudoti ant paviršių, kurie gerai sugeria drėgmę. Produkto nenaudoti ten, kur jį gali pasiekti tiesioginiai saulės spinduliai ar šilumos šaltiniai (pvz. nedėti po radiatoriais).
    Vengti nuolatinio (nenutrūkstamo) produkto naudojimo. Jei skruzdėlių nemažėja nepaisant produkto naudojimo pagal nurodytas instrukcijas, susisiekti su kenkėjų kontrolės ekspertais. Informuoti tiekėją, jei produktas yra neveiksmingas. Kai produktas naudojamas lauke, jis turėtų būti naudojamas ant grindinio (produkto nenaudoti ant plikos žemės).
    DĖMESIO! Vengti nereikalingo kontakto su produktu. Netinkamas produkto naudojimas gali pakenkti sveikatai. Produktu neužteršti maisto ir pašarų, maitinimo įrankių, ar paviršių, kur laikomi maisto produktai. Laikyti biocidinį produktą atokiai nuo maisto, gėrimu ir pašarų. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. 

    IMIDASECT ANTS rekomenduojama naudoti:
    Buitinėse patalpose (įskaitant virtuves);
    Maisto apdorojimo patalpose: maisto gamyklose, virtuvėse, skerdyklose ir pan.;
    Laikymo patalpose: maisto prekybos vietose, sandėliuose, neapdirbtos produkcijos sandėliuose, grūdų talpyklose (išskyrus grūdų sandėliavimo vietas) ir pan.;
    Paruošimo: restoranuose, komercinėse virtuvėse ir pan.;
    Viešuose pastatuose: nepertraukiamai gyvenamose patalpose, įskaitant ligonines, viešbučius, viešuosius baseinus, valstybiniuose pastatuose, įskaitant bažnyčias, hales, bendruomenės centrus, kino teatrus ir pan.

    Rekomenduojama dozė:
    Patalpų viduje: 1-2 lašai gelio m2
    Dėkite 1cm diametro gelio lašus (apytikslis svoris 0,2g
    Lauke: 1 gelio lašą padekite prie įėjimo į urvą arba 1 lašą per metrą ant skruzdėlių tako.
    Dėkite 1cm diametro gelio lašus (apytikslis svoris 0,2g)
    Produktas gali būti naudojamas pastoviai, be pertraukos iki 2-3 mėnesių, nekeičiant naudojamų padėkliukų ar tepto produkto. Produktą naudoti pakartotinai iki 12 kartų per metus.


    Atsargumo priemonės: po naudojimo IMIDASECT ANTS ir prieš valgymą, plaukite rankas su muilu ir vandeniu. Nenaudokite gelio ant paviršių turinčių kontaktą su maistu. Saugokite maisto produktus, indus ir valgymo įrankius nuo užteršimo geliu. Nenaudokite gelio lengvai vaikams ir naminiams gyvūnams pasiekiamose vietose.  

    Charakteristikos
    PaskirtisRopojančių vabzdžių poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasIMDASECT
    Išfasavimas10 g

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.