Kodas: 641679300397

BALTIC AGRO NUFARM MCPA SISTEMINIS HERBICIDAS 1 L

24,99 €/ vnt.
24,99 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 18,74 € (-25 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    VEIKLIOJI MEDŽIAGA: MCPA 750 - g/l
    PRODUKTO FORMA: TIRPUS KONCENTRATAS
    MCPA — selektyvaus veikimo, fenoksi herbicidų klasės sisteminis herbicidas. Herbicidas, skirtas vienmetėms ir kai kurioms daugiametėms dviskiltėms piktžolėms naikinti vejose.
    HERBICIDAS SKIRTAS INDIVIDUALIAM NAUDOJIMUI.
    PAVOJINGAS!
    PRIEŠ NAUDODAMI AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTĄ PERSKAITYKITE NAUDOJIMO INSTRUKCIJĄ! Daugiau informacijos: čia

    NAUDOJIMO REKOMENDACIJOS MCPA 750 — selektyvaus veikimo sisteminis herbicidas naudojamas piktžolėms naikinti vejose. Herbicidas sustabdo piktžolių augimą, jos nustoja augti ir žūsta. MCPA 750 geriausiai sunaikina jaunas, aktyviai augančias piktžoles, šiltu, saulėtu oru (daugiau kaip +10 °C) ir kai dirvos drėgmė optimali. Herbicidas geriausiai veikia jei po purškimo 6 valandas nelyja.

    NAIKINAMOS PIKTŽOLĖS
    MCPA vejose naikina rūgštynes, dilgėles, kiaulpienes, trikertes žvagines, dirvines nemiršėles, daržines žliūges, gysločius, vėdrynus.

    NAUDOJIMO NORMOS Į 10 litrų vandens įpilama 70 ml herbicido ir šiuo tirpalu nupurškiama 300 m² vejos. Purškiama, kai vejoje vyrauja herbicidui jautrios piktžolės. Norint išnaikinti kiaulpienes purškiama, kai jos yra pilnos rozetės tarpsnyje, bet prieš žiedinio pumpuro pasirodymą.

    REKOMENDUOJAMAS TIRPALO KIEKIS: 10 litrų 300 m² vejos. Vaikščioti ant MCPA 750 apdorotos vejos galima tik tai po to, kai išpurkštas produktas visiškai išdžiūsta.

    NAUDOJIMO APRIBOJIMAI
    Augalų apsaugos produkto nenaudoti, kai oro temperatūra yra aukštesnė nei 25 °C arba vėjo greitis yra didesnis nei 3 m/s. Augalų apsaugos produkto naudotojai privalo žemės sklypą apdoroti tokiu būdu, kad būtų išvengta tirpalo dulksnos patekimo į gretimus žemės sklypus ir į gyvenamųjų bei negyvenamųjų pastatų teritorijas. Vaikščioti ant MCPA 750 apdorotos vejos galima tik tai po to, kai išpurkštas produktas visiškai išdžiūsta.

    SAUGOS PRIEMONĖS
    Ruošiant tirpalą, maišant bei purškiant skiestą produktą rekomenduojama dėvėti ilgas kelnes, marškinius ilgomis rankovėmis, sandarius batus bei mūvėti apsaugines pirštines (pvz. polivinilchloridines ar latekso). Būtina naudoti prigludusius apsauginius akinius arba veido skydelį.

    Charakteristikos
    PaskirtisPlačialapių piktžolių vejų herbicidas
    Prekinis ženklasBALTIC AGRO
    Išfasavimas1 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALTIC AGRO NUFARM MCPA SISTEMINIS HERBICIDAS 1 L
    + + +
    Komplekto kaina
    73,88 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.