Kodas: 5907487104526

ROUNDUP BIO HOBBY HERBICIDAS 1L

Natūrali alternatyva glifosatui - kontaktinis, naudojimui paruoštas, herbicidas, skirtas piktžolių naikinimui, kai jos yra ankstyvame augimo tarpsnyje. Piktžolių naikinimui Hobby naudojamas ant takelių, įvažiavimo kelių, kietų paviršių, namų kiemuose, terasose, prie tvorų, šiltnamių ir vejų pakraščiuose. Gali būti naudojamas išnaikinti piktžoles prieš sodinant daržoves, gėles. Veikia labai greitai, poveikis matomas jau po 2 val. Naudojimo rekomendacijos: preparato veiklioji medžiaga – pelargono rūgštis kontaktiškai naikina vienametes ir daugiametes dviskiltes piktžoles, vienametes migles, samanas. Tai 100% natūrali veiklioji medžiaga, natūraliai skylanti dirvoje. Piktžolės naikinamos vegetaciniu laikotarpiu (balandžio – rugsėjo mėn.) sudygus piktžolėms, iki jos yra ne aukštesnės kaip 10 cm aukščio. Herbicidas sunaikina žaliąsias antžemines augalų dalis. Juo nupurškus augalus, augalų ląstelių membranos sunaikinamos ir jos dehidratuoja, dėl to augalas nustoja augti, deformuojasi ir nunyksta. Verta pabrėžti, kad jis gali būti naudojamas kovai su piktžolėmis po vaismedžiais ir vynuogienojais, nes jis paveikia tik žaliąsias augalų dalis ir nepažeidžia sumedėjusių sluoksnių. Daugiausia leidžiama naudoti 4 kartus, su 7–21 dienos intervalais, kai piktžolės pradeda ataugti. Naudojimo apribojimai: nenaudoti bendrojo naudojimo urbanizuotose. Augalų apsaugos produkto naudotojai privalo žemės sklypą apdoroti tokiu būdu, kad būtų išvengta tirpalo dulksnos patekimo ant šalia esančių augalų. Purškiamo skysčio nei tiesiogiai, nei netiesiogiai negali patekti ant žalių netikslinių žemės ūkio augalų ir vaismedžių dalių (pvz., nesumedėjusių augalo dalių ir lapų). Augalų apsaugos produktų nenaudoti, kai oro temperatūra yra aukštesnė nei +25º C arba vėjo greitis yra didesnis nei 3 m/s.
Priemonė paruošta naudojimui.
Naudojant augalų apsaugos produktą laikytis Augalų apsaugos produktų saugojimo, tiekimo rinkai, naudojimo taisyklių! Daugiau informacijos: čia

Charakteristikos
Prekinis ženklasROUNDUP
Išfasavimas1 l

Geriausia pirkti viską kartu!

MKDS LIP TOP PAVIRŠIAUS AKTYVIOJI MEDŽIAGA 100 ML
+ +
Komplekto kaina
17,90 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.