-25%
PLANTSKYDD GYVŪNŲ REPELENTAS 1 KG
Kodas: 733159101707

PLANTSKYDD GYVŪNŲ REPELENTAS 1 KG

27,99 € 20,99 €/ vnt.
20,99 €/ kg

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 20,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Plantskydd priemonė skirta apsaugoti lapuočius, spygliuočius, dekoratyvinius augalus nuo apgraužimo.

    Repelentas tinka naudoti miškuose, medelynuose, soduose, gėlynuose. Veiklioji medžiaga: kraujo miltai 99%. Šis produktas atbaido gyvūnus skleisdamas kvapą, kuris graužiantiems gyvūnams asocijuojasi su grobuonies buvimu. Paprastai gyvūnai vengia apdorotų augalų ir netgi nebando jų graužti. Produktą galima naudoti daugumai augalų, tokių kaip: eglės, pušys, lapuočiai, rožės ir t.t. Retais atvejais, kai kurie augalai gali būti jautrūs produktui. Spygliuočių sodinukų dažniausiai apdorojama viršūnė. Apdoroti pušų sodinukus prieš pumpuravimą nerekomenduojama. Juos geriau apdoroti po pumpuravimo. Tam, kad apsaugoti lapuočių sodinukus, reikia apdoroti jų kamienus ir šakas apipurškiant arba aptepant tirpalu. Naudokite gumines pirštines.

    Naudojimas: Prieš naudojimą atidžiai perskaityti naudojimo instrukciją, papildomai pasikonsultuoti su pardavėjo, valstybinių kompetentingų institucijų ar tiekėjų į rinką atstovais. 1,1 kg Plantskydd dispersinių miltelių yra ištirpinama 5,0 litruose vandens. Paruošto tirpalo pakanka apdoroti iki 1 000 augalų. Apdorojant didelius plotus (hektaras ir daugiau), rekomenduojama pasigaminti 10% daugiau tirpalo. Norma 5,0 - 5,5 ml vienam sodinukui, dideliems sodinukams (30 - 50 cm) ir plačialapiams - 10 ml vienam sodinukui. Plantskydd galima apdoroti 500-1000 augalų, priklausomai nuo jų dydžio. Supilkite reikalingą miltelių kiekį į indą, prieš tai jį sudrėkinę (kad milteliai neprikibtų prie indo šonų). Lėtai pripilkite tiek pat (pagal tūrį) šilto vandens, lengvai maišykite, kol gausis vienalytė masė. Supilkite likusį vandens kiekį, neleiskite susidaryti putai. Palikite paruoštą tirpalą 20 minučių. Plantskydd naudojamas esant sausam orui ir aukštesnei nei 0°C oro temperatūrai. Paprastai naudojamas nuo rugsėjo iki kovo. Miškininkystėje įprastai purškiama rugsėjo – gruodžio mėnesiais, kad apsaugoti augalus nuo žiemos graužimo ir pavasarį – kovo mėnesį. Sodinukus taip pat galima pamirkyti tirpale prieš sodinant pavasarį ir rudenį. Jei būtina, apdoroti galima taip pat ir vasarą. Geresniam rezultatui gauti purkškite anksti ryte arba vėlai vakare, nenaudokite labai karštomis dienomis.

    SVARBU: augalų apsaugos produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami perskaitykite ženklinimą ir informaciją apie produktą. Daugiau informacijos: čia

    Charakteristikos
    PaskirtisGyvūnų poveikio prevencijos priemonė
    Prekinis ženklasPLANTSKYDD
    Išfasavimas1 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.