-30%
ORGANIC WAY KOMPOSTO AKTYVATORIUS 1 L
Kodas: 4770168913202

ORGANIC WAY KOMPOSTO AKTYVATORIUS 1 L

10,49 € 7,34 €/ vnt.
7,34 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 7,34 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    EKOLOGIŠKAS KOMPOSTO AKTYVATORIUS

    Paskirtis: koncentruotas mikrobiologinis produktas skirtas augalinės kilmės medžiagoms apdirbti ir paspartinti irimo bei kompostavimosi procesą. Kompostavimo procesą pagreitina net iki dešimties kartų, panaikina blogą komposto krūvos kvapą ir padeda pagaminti aukštos kokybės ekologiškas trąšas jūsų ūkiui. Pagamintas iš patentuotų mikroorganizmų ir turi ekologinį sertifikatą.

    Naudojimas: kiekvienam 1 m3 šviežios augalinės masės naudokite 150 ml komposto aktyvatoriaus. Jį tolygiai išberkite ir paliekite vandeniu. Komposto krūvą visą laiką laikykite drėgną. Pridėjus naujos augalinės masės, procesą reikia pakartoti. Komposto krūvą pavartykite arba pabadykite, kad patektų oro. Aukščiausia komposto kokybė gaunama, maišant sumedėjusias šakas su minkšta žalia mase santykiu 1:5. Komposto krūvą rekomenduojama apdengti, kad neišgaruotų vanduo ir būtų palaikoma natūrali aukšta krūvos temperatūra.

    Sudėtis: Skrudinti kukurūzai, kukurūzų burbuolės, sepiolitas, kviečių sėlenos, skrudintos sojos, Lactobacillus Farciminis CNCM-I-3699 ir Lactobacillus Rhamnosus CNCM-I-3698 bakterijos.

    Komposto gamybai netinka gyvūninės kilmės atliekos!

    Tinka naudoti ekologinei gamybai pagal Tarybos reglamento (EB) Nr.834/2007 ir Komisijos reglamento (EB) Nr.889/2008 reikalavimus.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasORGANIC WAY
    Išfasavimas1 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    ORGANIC WAY KOMPOSTO AKTYVATORIUS 1 L
    + +
    Komplekto kaina
    18,20 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.