-25%
BALTIC AGRO ORGANINĖS TRĄŠOS ŽUVŲ MILTAI 1,8 KG
Kodas: 477160149206

BALTIC AGRO ORGANINĖS TRĄŠOS ŽUVŲ MILTAI 1,8 KG

6,99 € 5,24 €/ vnt.
2,91 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,96 € (-5 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Tai aukščiausios kokybės organinės trąšos. Pagamintos tik iš natūralių medžiagų, jose nėra cheminių priedų. Tinka tręšti daržovėms (tiek lauko, tiek šiltnamio): bulvėms, pomidorams, paprikoms, baklažanams, agurkams, cukinijoms, moliūgams, burokams, morkoms, ridikėliams ir kt.
    SAVYBĖS Žuvų miltuose esama mikro ir makroelementų, būtinų augalų mitybai. Šios trąšos pagerina dirvožemio struktūrą, vandens ir oro režimą. Nuo jų gerai auga žalioji augalo masė, geriau vystosi ir tvirtėja šaknys, pagerėja žiedų ir vaisių vystymasis, todėl gaunama aukštos biologines vertės produkcija. Kadangi žuvų miltai maisto medžiagas išskiria palaipsniui, nerizikuojama augalus nudeginti arba pertrešti. Šios organines trąšos naudingos tiek dirvožemiui, tiek augalams.
    NAUDOJIMAS Auginant daigus: 200—400 g/m². Patręšus gerai sumaišyti su dirvožemiu. Išsodinant daigus: į duobutes įberti po 20—40 g (1—2 šaukštus) trašu ir kruopšciai sumaišyti su žeme. Pagrindinis tręšimas daržovėms: 200-400 g/m². Papildomas tręšimas: 100—200 g/m². Patręšus rekomenduojama žemę supurenti ir palaistyti.
    SAUGUMAS Šias trąšas reiketų naudoti pagal paskirtį ir paisyti instrukcijų. Laikyti uždarytas sausoje vietoje, vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Tušcios pakuotės pašalinamos su kitomis namų buitinėmis atliekomis.
    Nenaudoti gyvuliams šerti.
    NETO MASE: 1,8 kg
    PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE
    PLATINTOJAS: UAB „Baltic Agro“
    Ukmergės g. 322, LT-09600 Vilnius; tel. +37052640128
    SUDĖTIS: NPK 6 4 0,4;
    TRĄŠŲ TIPAS: NPK organinės trąšos.

    Maistinių medžiagų kiekis, pagal svorį, nemažiau nei (%);
    Suminis azotas (N) 6,0
    Fosforo pentoksidas (P2O5) 4,0
    Kalio oksidas (K2O) 0,4
    Drėgnumas - iki 12%;
    Organinė medžiaga—mažiausiai 60%;
    pH—6,5

    TINKAMAI LAIKANT GALIOJIMO LAIKAS NERIBOTAS

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasBALTIC AGRO
    Išfasavimas1.8 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALTIC AGRO ORGANINĖS TRĄŠOS ŽUVŲ MILTAI 1,8 KG
    + + +
    Komplekto kaina
    64,11 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.