-25%
ORGANIC WAY GĖLĖMS IR ŽYDINTIEMS KRŪMAMS SKIRTOS ORGANINĖS-MINERALINĖS TRĄŠOS 1 L
Kodas: 4770168912069

ORGANIC WAY GĖLĖMS IR ŽYDINTIEMS KRŪMAMS SKIRTOS ORGANINĖS-MINERALINĖS TRĄŠOS 1 L

5,99 € 4,49 €/ vnt.
4,49 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,49 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    GĖLĖMS IR ŽYDINTIEMS KRŪMAMS
    Aprašymas. Organinės-mineralinės trąšos „Organic way OMS 3-2-5“ skirtos patenkinti visus pagrindinius augalų mitybos poreikius, papildyti dirvą organinėmis medžiagomis ir skatinti jos mikrobiologinį aktyvumą. Ūkininkams jau seniai žinoma, kad tik sveikoje dirvoje galima užauginti sveiką ir gausų derlių. Organinės medžiagos gautos iš aukštos kilmės kompostuoto vištų mėšlo. Subalansuotos trąšos tinka visoms žydinčioms gėlėms ir krūmams tręšti. Didelis kalio kiekis užtikrina, kad žiedai ilgai laikytųsi ir būtų ypač spalvingi.
    Tręšimo rekomendacijos. Trąšas naudoti tik atskiedus vandeniu tokiu santykiu: 1 ml trąšų ir 20–40 ml vandens. Arba iš vieno litro trąšų galima pasigaminti 20–40 litrų jau paruošto tirpalo laistymui. Paruoštu tirpalu augalus rekomenduojama lieti kas antrą arba kas trečią laistymą. Reikia atsižvelgti į augalo mitybos poreikius, augimo spartumą ir fiziologinę brandą.
    Sudėtis. Mitybinės medžiagos: bendras suminis azotas (N) – 3,9 %: amoniakinis (NH3) – 0,6 %, nitratinis (NO3) – 1 %, organinis azotas (Norg) – 2,3 % suminis fosforo pentoksidas (P2O5) – 2,4 %, vandenyje tirpus fosforo pentoksidas (P2O5) –1,8 % suminis kalio oksidas (K2O) – 5,6 %, vandenyje tirpus kalio oksidas (K2O) – 5,1 % huminės rūgštys – 1 % fulvo rūgštys – 0,8 % sausoji medžiaga – 37 % organinės medžiagos – 2
    Identifikavimas. Skystosios organinės-mineralinės trąšos, A.3.2.1.4 organinių trąšų su NPK tirpalas (suspensinės trąšos).
    Tūris (neto) – 1 L9 % organinė anglis (Corg) – 8,8% pH – 3,1.

    Charakteristikos
    Trąšų tipasSkystos
    Trąšų sezoniškumasPavasarinis tręšimas, Vasarinis tręšimas
    Prekinis ženklasORGANIC WAY
    Išfasavimas1 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.