-25%
MAGNET SPRAY PURŠKIAMI LIPNŪS KLIJAI KAMIENAMS 400 ML
Kodas: 4771315390402

MAGNET SPRAY PURŠKIAMI LIPNŪS KLIJAI KAMIENAMS 400 ML

8,99 € 6,74 €/ vnt.
16,86 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 6,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Purškiami entomologiniai Magnet spray klijai skirti vaismedžių, vaiskrūmių, dekoratyvinių augalų, šiltnamių, kambarinių augalų priežiūrai. 

    Tai paprastas ir patogus būdas sukurti lipnų barjerą ropojantiems ir skraidantiems kenkėjams. Klijus galima purkšti tiesiai ant kamieno arba kitų paviršių, kur tik reikalinga barjerinė apsauga nuo vabzdžių. Magnet spray klijai skirtingai nei įprastos lipnios gaudyklės nekeičia sodo estetinio vaizdo, nes jie yra bespalviai. Natūraliai skyla gamtoje.

    Naudojimas: Prieš naudojimą gerai suplakite. Klijus purkškite ant medžio žievės aplink kamieną 2 sluoksniais 10 cm pločio juostą, išlaikydami 5-10 cm atstumą nuo paviršiaus. Esant grublėtai medžio žievei ir didesnei absorbcijai, purkškite daugiau nei 2 sluoksnius. Klijai tampa pilnai veiksmingi po 24 valandų.

    Gaudyklių gamyba: Klijus galite purkšti ant įvairių paviršių - medienos, kartono, plastiko. Gaudykles kabinkite, įsmeikite arba padėkite šalia augalų, terasų, tvorų, avilių ir kt.

    Charakteristikos
    PaskirtisKenkėjų poveikio kontrolės priemonė
    Prekinis ženklasMAGNET
    Išfasavimas400 ml

    Geriausia pirkti viską kartu!

    MAGNET SPRAY PURŠKIAMI LIPNŪS KLIJAI KAMIENAMS 400 ML
    + + +
    Komplekto kaina
    46,10 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.