Kodas: 590759550793

INDAS SĖKLŲ DAIGINIMUI

Naudojimo instrukcija:

1. Daiginimo indą reikia pastatyti ant lygaus paviršiaus.
2. Raudonos spalvos sifonai turi būti tiksliai užstatyti ant drenažo vamzdelių.
3. Daiginimo dubenėlius išskalaukite šaltu vandeniu.
4. Į dubenėlius pasėkite atitinkamą skaičių sėklų dėmesį atkreipdami į tai, kad sėklos būtų išdėliotos vienu laisvu sluoksniu.
5. Dedant dubenėlius vieną ant kito tarp jų reikia pastatyti raudonus sifonus.
6. Į viršutinį dubenėlį reikia įpilti tiek drungno vandens, kad sifonas pilnai panirtų (vidutiniškai pusę litro). Tik tada atsiras reikiamas vandens slėgis.
7. Uždenkite indą dangčiu, kuris garantuoja tinkamas augimo sąlygas.
8. Dėl specialios daigyklos konstrukcijos vanduo prateka pro visus dubenėlius, sudrėkindamas sėklas, o jo perteklius kaupiasi apatiniame rezervuare.
9. Vandeniui sudrėkinus tris dubenėlius su sėklomis, reikia ištuštinti apatinį rezervuarą. Tą vandenį galima naudoti kambarinėms gėlėms laistyti.
10. Drėkinti reikia du kartus per dieną – iš ryto ir vakare.
11. Drėkinimo įrenginį reikia pastatyti šviesioje, bet nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje, vietoje.
12. Prieš kiekvieną sėją daigyklą reikia geria išvalyti, geriausia tai atlikti panaudojant minkštą šepetuką arba ją išplaunant indaplovėje.


Indo dalių aprašymai:
1. Dangtis – garantuoja nuolatinį drėgną klimatą, netgi esant temperatūrų svyravimui.
2. Daiginimo dubenėliai – trys dideli 20 cm skersmens dubenėliai. Galima juose tuo pat metu daiginti trijų skirtingų rūšių sėklas arba tos pačios rūšies sėklų daiginimą.
3. Raudonos spalvos vandens nuleidimo sifonai – užtikrina tolygų vandens nutekėjimą bei drėgnumo reguliavimą.
4. Ventiliatoriai – dangtyje ir atskiruose dubenėliuose, skirtuose daiginimo procesams, įmontuoti trys ventiliatoriai. Jie skirti dujų ir deguonies išleidimui.
5. Vandens rezervuaras – sudrėkinus sėklas vandens perteklius kaupiasi rezervuare (idealus vanduo gėlėms laistyti).

Charakteristikos
MedžiagaPlastikas
SpalvaSkaidri
Prekinis ženklasTORAF

Geriausia pirkti viską kartu!

MIKROŽALUMYNAI SAULĖGRĄŽOS 100G
+ +
Komplekto kaina
10,10 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.