-50%
AUGALŲ TERARIUMAS AGG62
Kodas: 8714982157387

AUGALŲ TERARIUMAS AGG62

24,99 € 12,50 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 12,50 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Augalai gali išgyventi sandariai uždarytame butelyje, uždaroje mikrosistemoje vartodami apytakinį orą, vandenį ir maistines medžiagas. Augalai auga ypatingomis sąlygomis ir laikui bėgant prisitaiko. Vienintelis išorinis veiksnys yra šviesa.
    Jūsų augalų terariumas apsirūpina savarankiškai ir nereikalauja priežiūros. Sukurtame augalų terariume mikrosistema išsilaikys pati, todėl jums nereikės pilti vandens, o jūsų mini sodas uždarytame butelyje laikui bėgant keisis. Vanduo, kurį įpylėte sodindami augalus, garuoja ir sulaša atgal į žemę. Sudžiūvę lapeliai paverčiami maistinėmis medžiagomis ir šitaip mikrosistema išsilaiko. Dėl šios priežasties uždarytame butelyje pasodinti augalai gali ten gyventi ištisus metus.
    Jei norite augalus pakeisti, tai padaryti tikrai įmanoma. Tačiau dėl to, kad pertraukiate mikrosistemą, jums teks atlikti paskutinius veiksmus, t. y. įpilti vandens, pirmiausia įkišti kamštį į butelį iki pusės, o po to – uždaryti butelį kamščiu.
    1. Supilkite maždaug 2 cm drenažo sluoksnį.
    Akmenukus paskirstykite grėbliuku.
    2. Įdėkite aktyvintosios anglies.
    Butelio viduryje suformuokite nedidelį apskritimą. Kiekis priklauso nuo butelio dydžio (5 l – 1 šaukštas, 15 l – 2 šaukštai, 35 l – 2,5 šaukšto, 55 l – 3 šaukštai).
    3. Įberkite kambariniams augalams skirtos žemės.
    Tam, kad augalus lengvai pasodintumėte, užtenka 5–7 cm.
    4. Pasodinkite augalus.
    Su įrankių rinkinyje esančiu semtuvėliu padarykite vieną arba daugiau duobučių ir su grėbliuku įdėkite augalus (nuo kurių pašalinta žemė). Semtuvėliu žemes suberkite atgal, kad nesimatytų šaknys.
    5. Įpilkite vandens.
    Snapelį laikykite butelio viduje ir pildami vandenį sukite butelį.
    6. Palikite butelį pastovėti.
    Pastatykite butelį šviesioje vietoje, bet ne tiesioginėje saulės šviesoje. Pirmąją savaitę kamščio į butelį nekiškite, o antrąją savaitę – įkiškite iki pusės.
    7. Butelį uždarykite.
    Jei po dviejų savaičių nėra kondensato, butelį galite užkišti kamščiu.
    * Talpa 5l

    Charakteristikos
    MedžiagaStiklas
    SpalvaSkaidri
    Prekinis ženklasESSCHERT DESIGN
    KategorijaVazos ir vazonai
    Skylutė dugneNe

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.