Briuseliniai kopūstai yra dvimečiai augalai. Jie auginami tik daigais, kurie užauginami šiltnamiuose puodeliuose. Daigai į lauko dirvą sodinami tuo pat metu kaip ir vėlyvieji gūžiniai kopūstai. Briuseliniai kopūstai nėra labai reiklūs dirvai, tačiau geriausiai auga sunkesnėje, humusingoje priemolio dirvoje. Geriausia juos sodinti ten, kur anksčiau augo svogūnai, bulvės, burokėliai, agurkai arba pipirai. Briuseliniai kopūstai mėgsta drėgmę ir nebijo šalčio, yra reiklūs šviesai, nemėgsta pavėsio. Briuselinių kopūstų sėklos gali dygti ir esant 3 laipsnių oro temperatūrai. Esant kambario temperatūrai, daigai pasirodo jau trečią dieną. Šviežias mėšlas briuselinių kopūstų tręšimui netinka, tręšti reikia tik mineralinėmis trąšomis. Taip pat briuselinių kopūstų nereikia kaupti. Norint sulaukti geresnio derliaus, rugpjūčio mėnesį reikia pašalinti kopūsto viršūnės pumpurą. Briuseliniai kopūstai jautrūs kenkėjams, tad reikia skirti dėmesio apsaugai nuo jų. Jeigu gerai rūpinamasi briuseliniais kopūstais, gali išaugti net iki 100 vienetų gūželių. Geriausia briuselinių kopūstų gūželes nuskinti tada, kai jos yra maždaug 1 cm dydžio. Briuseliniai kopūstai yra maistingesni už gūžinius kopūstus.
Vidutiniškai ankstyva veislė. Vegetacijos periodas – 104 dienos. Stiebas neaukštas, apie 50–60 cm. Reiklūs šviesai. Norint, kad gūželės užaugtų didesnės, joms pradėjus formuotis reikia nulaužti stiebo viršūnę. Augalai lengvai ištveria iki -10 °C šalčius. Sandėliavimui kopūstai raunami su šaknimis ir prikasami rūsyje. Vartojami virti, troškinti, taip pat...
Ankstyvas hibridas. Vegetacijos periodas – 120–130 dienų nuo daigų pasodinimo. Stiebas gali siekti 100–110 cm. Norint, kad gūželės sparčiau augtų, joms pradėjus formuotis, reikia nuskinti augalo viršūnę. Augalai atsparūs šalčiui, ištveria -8 – -10 °C temperatūrą. Jiems reikia šviesos, pasodinti per tankiai prastai dera. Vartojami virti, troškinti, gali...