Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems. Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai, aitriosios paprikos (čili).PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti...
Jūsų virškinamasis traktas yra svarbus jūsų savijautai, o žarnynas dažnai vadinamas „antrosiomis smegenimis“. Skaidulos, probiotikai ir skysčiai yra esminiai elementai norint turėti sveiką virškinimo sistemą. Išbandykite maistinių skaidulinių medžiagų mišinį kasdieniam virškinimo sistemos palaikymui. Sudėtis: sėjamojo lino sėmenų išspaudos, balkšvojo...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos (čili), česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, kalendros, garstyčios, ožragės, kmynai.Vartokite daržovių (ypač morkų), sriubų, ryžių, žuvų bei mėsos patiekalams gardinti. Šie prieskoniai suteiks suteikia gaivų ir lengvai aštrų skonį.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Grynasis kiekis: 20 g Kilmės šalis - Šri Lanka. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje....
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai. Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Peletrūnais žavisi ir prancūzai, ir žemaičiai. Vaistinis kietis arba peletrūnas (lotyniškai Artemisia Dracunculus, angiškai tarragon, vokiškai estragon) – prieskoninis augalas su smulkiais žaliais lapeliais. Peletrūnų tėvynė – Rusijos pietinė dalis ir Mongolija. Manoma, kad pirmieji peletrūnus kaip prieskonius XIII a. pradėjo vartoti arabai.Lietuviai turi...
Sudedamosios dalys: 100 % margainio sėklos.Vartojimo būdas: stikline ( 200 ml) verdančio vandens užpilti 1 arbatinį šaukštelį (2 g.) margainio sėklų. Palaikyti 10 min. ir nukošti. Arbatą rekomenduojama gerti po 3 stiklines per dieną. Taip pat vartojamos sumaltos sėklos, įberiant į košę, salotas.Energetinė vertė 500 kcal (2060kJ)100 g maistinė vertė:...
Kvepiantieji pipirai malti. Kvapusis pipiras (Pimenta dioica), oficialiai – kvapusis pimentas – mirtinių (Myrtaceae) šeimos, pimento (Pimenta) genties prieskoninis augalas. Kilęs iš Centrinės Amerikos, pietų Meksikos ir Karibų jūros salų, dabar plačiai auginamas tropikuose (Brazilijoje, Indijoje, Afrikoje). Džiovintas kvapiojo pimento vaisius –...
Lauro lapai 30 g. Džiovinti kilniojo lauramedžio (Laurus nobilis) lapai, vadinami lauro lapais, vartojami kaip prieskonis. Kilmės šalis - Turkija. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Vanilinis cukrus. Vanilinis cukraus naudojamas konditeriniams kepiniams, konservuojant uogienes, ruošiant pudingus, saldžius padažus, ledus. Sudėtis: cukrus 97%, vanilinas 3% . Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
CHIA sėklos – lietuviškas pavadinimas „ispaninis šalavijas“, tai juodai baltos itin maistingos sėklos, kilusios iš Centrinės Amerikos. Šiose sėklose yra B1, B2, B3 vitaminų ir žmogaus organizmui būtinų mineralų: kalcio, kalio, cinko, geležies ir kt. Jų sudėtyje taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra labai svarbios organizmui, nes jose...
Ksilitolis yra panašaus saldumo kaip cukrus, nesuteikia maistui pašalinio prieskonio.Pasižymi itin žemu glikemijos indeksu (Gl 8) Tinka veganams, besilaikantiems dietos bei tinkamas pakaitalas sergantiems diabetu (pasikonsultuoti su gydytoju)KSILITOLIS YRA GERASIS CUKRUS, KURIS GALI PAGERINTI BURNOS SVEIKATOS BŪKLĘ IR UŽKIRSTI KELIĄ DANTŲ EDUONIUI.Kilmė...
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
Grynasis kiekis: 100 g. Kilmės šalis - Indija. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti...
Ašvaganda arba Migdomoji vitanija, tai rytų šalių augalas, nuo senų senovės ypač populiarus Indijoje, kur dar vadinamas indiškuoju ženšeniu. Tai krūmas, turintis ilgas ir gumbuotas šaknis, būtent šaknys ir yra malamos į miltelius. Ašvagandą galima vartoti tiek ryte, tiek vakare, bet ne ilgiau, kaip 6 mėnesius iš eilės, po to rekomenduojama daryti vieno...
Į PALYGINIMĄ Į NORŲ SĄRAŠĄPrekės kodas: PN-080Turimas kiekis: 10Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir...
Pankolio sėklos - angl. - Fennel seeds, ind. - Sauf, rus. - Фенхель, lot. - Foeniculum Vulgare - tinka marinuoti daržovėms: pavyzdžiui, agurkams, pomidorams, lengvai marinuotiems kopūstams. Jos naudojamos pakepintos, o jei dedamos į sriubą ar troškinį jam gardinti, turi būti dedamos gaminimo pabaigoje, kad išlaikytų savo vitaminus ir naudingąsias...
Mišinys skirtas žarnyno veiklos gerinimui.Naudoti du kartus per dieną po 12-15 g.Į stiklinę vandens ipilti 12g skaidulų mišinio ir po 3-5 min sumaišius išgerti.Patardtina vartoti 30 dienų.Sudėtis: Balkšvojo gysločio sėklos, balkšvojo gysločio sėklų luobelės. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19,...
AprašymasSureguliuotas virškinimas ir švarus žarnynas – atsisveikink su nemaloniais pojūčiais dėka augalinių skaidulų mišinio „Šluota”. Mišinio pavadinimas pasako viską: susigrąžink tvarką savo savijautoje! - Augalinės skaidulos išvalo žarnyną ir gerina virškinimą.- Kanapių sėklos padeda užtikrinti sotumo jausmą ir sulieknėti.- Augaliniai baltymai,...
AprašymasEnerginga savijauta visai dienai be jokio kofeino? Tai įmanoma, nejaučiant mieguistumo poveikiui pasibaigus. Atrask Maca ir Guarana augalų jėgą augaliniame mišinyje Ryto Energija, skirtame aktyviam gyvenimui! - Ilgalaikis žvalumas be popietinio nuovargio vartojant kofeiną- Maistinės skaidulos padeda užtikrinti sklandų virškinimą- Augalinės...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Nesmulkintus muskatų riešutus visai...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Grynasis kiekis: 50 gKilmės šalis -...
Spirulina pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Mažina blogojo cholesterolio lygį.Ypač patartina naudoti sportuojantiems. pagerina ištvermę ir raumenų jėgą.Vartoti galima po 3 tabletes, o sportuojantiems iki 6 tablečių per dieną. Vartoti su maistu. Gerti daug vandens dienos bėgyje.Kilmė šalis - Kinija. Laikyti sausoje vėsioje...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Sudedamosios dalys: 100 % kardamonas.Grynasis kiekis: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti...
Sudėtis: 100 % imbieras. Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą. Grynasis kiekis: 70 g Kilmės šalis - Nigerija. Laikyti sausoje ir vėsioje...
Sudėtis: 100 % Raugerškio uogos Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra Azijos šalių prieskonis Rytų kraštuose džiovintos raugerškio uogos naudojamos kaip pagardai mėsai, bei daržovėms, kad praturtintų patiekalų skonį, suteiktų ryškumo. Naudojamas plovui virti, marinuoti šašlykus. Galite naudoti pagardinti salotas, sriubas, bei desertus....
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais. Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos...
Kvepiantieji pipirai žirneliais. Kvapusis pipiras (Pimenta dioica), oficialiai – kvapusis pimentas – mirtinių (Myrtaceae) šeimos, pimento (Pimenta) genties prieskoninis augalas. Kilęs iš Centrinės Amerikos, pietų Meksikos ir Karibų jūros salų, dabar plačiai auginamas tropikuose (Brazilijoje, Indijoje, Afrikoje). Džiovintas kvapiojo pimento vaisius –...
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Himalajų druska 400 g. Himalajų druska plačiai naudojama maistui, kosmetologijoje. Galima naudoti vietoje įprastos druskos. Kilmės šalis - Pakistanas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
džiovintos figos, 500 g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: figos. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
razinos sultana, 500 g. Kilmės šalis Iranas. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
džiovintos datulės Medjoul, 400 g. Datulėse gausu vitaminų, mineralų, skaidulų. Datulės gerina virškinimą, turi daug geležies, stiprina imunitetą. Tai labai skanus delikatesas ir energijos šaltinis. Kilmės šalis Izraelis. Sudedamosios dalys: datulės Medjoul. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda",...
migdolų riešutai, 250 g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: MIGDOLŲ RIEŠUTAI. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Alergenai. Produktas gali sukelti alergiją. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
džiovintos spanguolės, 200 g. Kilmės šalis JAV. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
moliūgų sėklų branduoliai, 500 g. Kilmės šalis Turkija. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
makadamijos riešutai 250g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: MAKADAMIJOS. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Alergenai. Produktas gali sukelti alergiją. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
400g. Skrudintos ir sūdytos pistacijos. Kilmė šalis JAV. Sudedamosios dalys: PISTACIJOS, druska (1,6%). Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Alergenai. Produktas gali sukelti alergiją. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų.Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Maistinė vertė (100 g/ml)Energinė vertė 2292,00 kJ / 553,00 KcalRiebalai 42,00...
Chlorofilas pagamintas iš baltojo šilkmedžio lapų.Be konservantų, pridėtinio cukraus.Sudėtis: Glicerolis (daržovių), išgrynintas vanduo, natrio-vario chlorofilas iš baltojo šilkmedžio lapų (Morus alba L) naturalių skonių mišinys įskaitant mėtas.Dienos norma 15 ml. Geriausiai įsisavina organizmas vartojant tris kartus dienoje po 5ml (vienas arbatinis...
lukštenti saulėgražų branduoliai, 500g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: lukštentos saulėgrąžų sėklos. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
džiovinti mangai, 150 g, be pridėtinio cukraus. Kilmės šalis Vietnamas. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
graikiniai riešutai 250g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: GRAIKINIAI RIEŠUTAI. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Alergenai. Produktas gali sukelti alergiją. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
citrinos rūgštis, 100 g. Sudedamosios dalys: citrinos rūgštis, monohidratas E330. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
razinos golden, 500 g. Kilmės šalis Uzbekistanas. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Peruvines pipirnes milteliai. Peruvinė pipirnė, dar vadinama maca, maka (Lepidium meyenii) - bastutinių (Brassicaceae) šeimos, pipirnės (Lepidium) genties augalas. Puikiai gali papildyti jūsų energėtinį kokteilį, sultis, jogurtą, karštą gėrimą, kavą, desertą, sultis, sriubas.Maca naudojamas kaip maistingas maisto papildas, energijos šaltinis. Jame gausu...
Cikorijos inulinas. Cikorija – augalas, kurio sėklas, šaknis, džiovintus žiedus naudoja kulinarijoje ir kitose srityse. Šio augalo dalyse gausu maistingų medžiagų. Inulinas yra viena iš tirpiųjų skaidulų rūšių, dažnai randama skirtingose daržovėse. Jis priklauso angliavandenių grupei fruktanams, kas reiškia, jog jis yra sudarytas iš fruktozės molekulių....
Juodieji pipirai žirneliais 50 g. Juodasis pipiras (Piper nigrum) – pipirinių (Piperaceae) šeimos pipirų (Piper) genties augalų rūšis. Juodojo pipiro kaulavaisiai plačiai naudojami buityje kaip prieskonis. Kilmės šalis - Vietnamas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.