Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo...
Jūsų virškinamasis traktas yra svarbus jūsų savijautai, o žarnynas dažnai vadinamas „antrosiomis smegenimis“. Skaidulos, probiotikai ir skysčiai yra esminiai elementai norint turėti sveiką virškinimo sistemą. Išbandykite maistinių skaidulinių medžiagų mišinį kasdieniam virškinimo sistemos palaikymui. Sudėtis: sėjamojo lino sėmenų išspaudos, balkšvojo...
CHIA sėklos – lietuviškas pavadinimas „ispaninis šalavijas“, tai juodai baltos itin maistingos sėklos, kilusios iš Centrinės Amerikos. Šiose sėklose yra B1, B2, B3 vitaminų ir žmogaus organizmui būtinų mineralų: kalcio, kalio, cinko, geležies ir kt. Jų sudėtyje taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra labai svarbios organizmui, nes jose...
Šis skaidulų mišinys sukurtas siekiant sujungti naudingiausias augalinių skaidulų savybes, taip kad praturtintų kasdienę mitybą ir padėtų sureguliuoti normalią žarnyno veiklą. Sudėtyje esantys linų sėmenys, margainis , kanapių sėklos, balkšvųjų gysločių sėklų luobelės teigiamai veikia žarnyną, todėl gali padėti atsikratyti pilvo pūtimo ir kitų nemalonių...
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
Maistinių mielių dribsniai, tai neaktyvios maistinės mielės turtingos Viaminu B1,B2,B3,B6 pantoteno rugšties, biotino, folio rūgšties, geležies, B12, baltymais, skaidulinėmis medžiagomis.Pikantiškas riešutų ir pelėsinio sūrio skonis.Vartoti galima beriant ant salotų, sumuštinių, košių, troškinių, užtepėlių, makaronų. Galima paskaninti sriubas ar kitus...
Siūlome pradėti rytą nuo šio mišinio, kad dieną būtumėte energingi ir žvalūs! Šis skaidulų mišinys sukurtas siekiant sujungti naudingiausias augalinių skaidulų savybes, taip kad praturtintų kasdienę mitybą naudingais baltymais ir skaidulom, padėtų sureguliuoti normalią žarnyno veiklą. Sudėtyje esančios moliūgų sėklos pasižymi proteino ir cinko gausa,...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Natūralus produktas. Margainiai labai vertinami dėl sėklose randamų eterinių aliejų, dervų, biogeninių elementų - tiramino ir histamino, o ypač dėl sudėtyje esančio silimarino. Farmacijoje iš standartizuoto margainių sėklų ekstrakto gaminami papildai, skirti kepenų funkcijoms gerinti.
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Subalansuota prieskoninių žolelių ir daržovių puokštė, praturtinta juodaisiais ir kvapiaisiais pipirai, tinkanti sriuboms, sultiniams, košėms bei troškiniams gardinti.Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: svogūnai, porai, salierai, morkos, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Ašvaganda arba Migdomoji vitanija, tai rytų šalių augalas, nuo senų senovės ypač populiarus Indijoje, kur dar vadinamas indiškuoju ženšeniu. Tai krūmas, turintis ilgas ir gumbuotas šaknis, būtent šaknys ir yra malamos į miltelius. Šis augalas prisitaiko prie organizmo poreikių ir gali tiek raminti, tiek suteikti energijos.Sumažina streso hormono...
Korėjietiškos morkos yra nuostabios salotos, kurias mėgsta daugelis iš mūsų. Įdomu tai, kad šis aštrus patiekalas neatsirado Korėjoje, bet Uzbekistane jį išrado ten gyvenantys korėjiečiai, norėdami „atsiminti tėvynės skonį“. Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos (čili), česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, kalendros, garstyčios, ožragės, kmynai....
Truputį šilumos ir šėlsmo.... "HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Mišinys skirtas žarnyno veiklos gerinimui.Naudoti du kartus per dieną po 12-15 g.Į stiklinę vandens ipilti 12g skaidulų mišinio ir po 3-5 min sumaišius išgerti.Patardtina vartoti 30 dienų.Sudėtis: Balkšvojo gysločio sėklos, balkšvojo gysločio sėklų luobelės.
Labai kvapnus ir skanus mišinys, kuriame svogūnų gausa persipina su pomidorais, o lukštentos kanapių sėklos bei burnotis praturtina šių prieskonių maistinę verę. Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, lukštenos kanapių sėklos, burnočių spragėsiai, Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų. PRIESKONIAI BE...
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems.Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Žalias prieskoninių žolelių mišinys, kuriame krapai su prieskoninėmis daržovėmis, petražolės bei meškiniai česnakai suteikia kiaušinių patiekalams bei pikantiškiems blyneliams nepakartojamą skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: krapai, svogūnai, česnakai, petražolės, meškiniai česnakai, krienai.PRIESKONIAI...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Mangų karis (mango curry) – tai daugelio mėgstamas karis, praturtintas mango subtilia rūgštele, žiupsneliu imbiero, persipinančio su kitais kvapniaisiais prieskoniais. Taip sudarydami kvapnų, pikantišką, lengvai aštroką prieskonių mišinį. Indijoje mangai dar vadinami “vaisių karaliumi” ir valgomi ne tik kaip vaisiai. Neapdoroti mangai yra marinuoti arba...
Ceilono cinamonas, imbierai, žiupsnelis kardamono, muskato ir kt. - viskas ko reikia kvapniai kavai pagaminti. Šis mišinukas puikiai tinka meduoliams, obuolių pyragams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: Ceilono cinamonas, imbierai, kardamonai, muskatai, airiško kremo skonio kava, gvazdikėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Sudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Grynasis kiekis: 40 g.Sudedamosios dalys: šitake grybai (valgomieji danteniai), česnakai, špinatai, svogūnų laiškai, petražolės, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Sudėtis: 100 % imbieras.Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą.Grynasis kiekis: 70 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Pankolio sėklos - angl. - Fennel seeds, ind. - Sauf, rus. - Фенхель, lot. - Foeniculum Vulgare - tinka marinuoti daržovėms: pavyzdžiui, agurkams, pomidorams, lengvai marinuotiems kopūstams. Jos naudojamos pakepintos, o jei dedamos į sriubą ar troškinį jam gardinti, turi būti dedamos gaminimo pabaigoje, kad išlaikytų savo vitaminus ir naudingąsias...
Grynasis kiekis: 100 g Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai.Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Sudedamosios dalys: 100 % kardamonas.Grynasis kiekis: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių...
Grynasis kiekis: 90 g Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, kalendros, ciberžolės, imbierai, muskatai, aitriosios paprikos (čili), kardamonai, romos kmynai (kuminai), gvazdikėliai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, baltieji pipirai, cinamonai. Vartojama ryžių, makaronų, kuskuso, mėsos, žuvų patiekalams, daržovių troškiniams,...
Kulinarijos paveldo fondo sertifikuotas prieskonių mišinys, kuriame yra visko idealiems maltinukams pagaminti. Jokių paprikų, jokių aštrumų. Iškepsite tokius maltinukus, kokius kepdavo Jūsų prosenelės, močiutės, kuriuos dievina visa Jūsų šeima. Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, kalendros, kmynai, ožragės, kvapieji pipirai,...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili).Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
GRYBŲ MĖGĖJŲ DŽIAUGSMAS. Tikra VOVERAIČIŲ puota.Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame VOVERAITĘ. Nes sudėtyje - LIETUVIŠKOS VOVERAITĖS:) Grynasis kiekis: 50 g.Sudedamosios dalys: bulvių dribsniai, svogūnai, česnakai, voveraitės, krapai.Sudėtyje gali būti SALIERŲ,...
Juodieji pipirai žirneliais 50 g
Spirulina pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Mažina blogojo cholesterolio lygį.Ypač patartina naudoti sportuojantiems. pagerina ištvermę ir raumenų jėgą.Vartoti galima po 3 tabletes, o sportuojantiems iki 6 tablečių per dieną. Vartoti su maistu. Gerti daug vandens dienos bėgyje.Kilmė šalis - Kinija
Kvepiantieji pipirai žirneliais
Ksilitolis yra panašaus saldumo kaip cukrus, nesuteikia maistui pašalinio prieskonio.Pasižymi itin žemu glikemijos indeksu (Gl 8) Tinka veganams, besilaikantiems dietos bei tinkamas pakaitalas sergantiems diabetu (pasikonsultuoti su gydytoju)KSILITOLIS YRA GERASIS CUKRUS, KURIS GALI PAGERINTI BURNOS SVEIKATOS BŪKLĘ IR UŽKIRSTI KELIĄ DANTŲ EDUONIUI.Kilmė...
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Spalvingas - juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, garstyčios, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...