Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Jūsų virškinamasis traktas yra svarbus jūsų savijautai, o žarnynas dažnai vadinamas „antrosiomis smegenimis“. Skaidulos, probiotikai ir skysčiai yra esminiai elementai norint turėti sveiką virškinimo sistemą. Išbandykite maistinių skaidulinių medžiagų mišinį kasdieniam virškinimo sistemos palaikymui. Sudėtis: sėjamojo lino sėmenų išspaudos, balkšvojo...
Maistinių mielių dribsniai, tai neaktyvios maistinės mielės turtingos Viaminu B1,B2,B3,B6 pantoteno rugšties, biotino, folio rūgšties, geležies, B12, baltymais, skaidulinėmis medžiagomis.Pikantiškas riešutų ir pelėsinio sūrio skonis.Vartoti galima beriant ant salotų, sumuštinių, košių, troškinių, užtepėlių, makaronų. Galima paskaninti sriubas ar kitus...
Natūralus produktas. Margainiai labai vertinami dėl sėklose randamų eterinių aliejų, dervų, biogeninių elementų - tiramino ir histamino, o ypač dėl sudėtyje esančio silimarino. Farmacijoje iš standartizuoto margainių sėklų ekstrakto gaminami papildai, skirti kepenų funkcijoms gerinti.
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. Jį sudaro burnočių spragėsiai, moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chia sėklos), linų sėmenys, kanapių lukštentos sėklos, prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys,...
Maltas cinamonas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
ŠVITRŪNAS - (lot. Cictus Incanus) Sudedamosios dalys: 100% švitrūno lapeliai.Šis augalas, kuris pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios mažina laisvųjų radikalų kiekį organizme, lėtina senėjimo procesą,...
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Mišinys skirtas žarnyno veiklos gerinimui.Naudoti du kartus per dieną po 12-15 g.Į stiklinę vandens ipilti 12g skaidulų mišinio ir po 3-5 min sumaišius išgerti.Patardtina vartoti 30 dienų.Sudėtis: Balkšvojo gysločio sėklos, balkšvojo gysločio sėklų luobelės.
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Ašvaganda arba Migdomoji vitanija, tai rytų šalių augalas, nuo senų senovės ypač populiarus Indijoje, kur dar vadinamas indiškuoju ženšeniu. Tai krūmas, turintis ilgas ir gumbuotas šaknis, būtent šaknys ir yra malamos į miltelius. Šis augalas prisitaiko prie organizmo poreikių ir gali tiek raminti, tiek suteikti energijos.Sumažina streso hormono...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Ceilono cinamonas, imbierai, žiupsnelis kardamono, muskato ir kt. - viskas ko reikia kvapniai kavai pagaminti. Šis mišinukas puikiai tinka meduoliams, obuolių pyragams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: Ceilono cinamonas, imbierai, kardamonai, muskatai, airiško kremo skonio kava, gvazdikėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Žaliasis prieskoninių žolelių mišinys šašlykams, tai pikantiškas ir labai kvapnus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis kepsniams, paukštienai, troškiniams gardinti. Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų.Grynasis kiekis: 20 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Grynasis kiekis: 100 g Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtis: 100 % imbieras.Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą.Grynasis kiekis: 70 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
CHIA sėklos – lietuviškas pavadinimas „ispaninis šalavijas“, tai juodai baltos itin maistingos sėklos, kilusios iš Centrinės Amerikos. Šiose sėklose yra B1, B2, B3 vitaminų ir žmogaus organizmui būtinų mineralų: kalcio, kalio, cinko, geležies ir kt. Jų sudėtyje taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra labai svarbios organizmui, nes jose...
Džiovinti jūros kopūstai gali būti naudojami salotoms, garnyrams, saldainiams, jų dedama į sultis, tešlas, arbatas, košes.Juose gausu pektinų, baltymų, angliavandenių, makro- ir mikroelementų, vitaminų A, B grupės, C, D, E, K, PP, algino rūgščių (organinių polisacharidų, kurių nėra antžeminiuose augaluose. Šie polisacharidai iš organizmo pašalina...
Spirulina pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Mažina blogojo cholesterolio lygį.Ypač patartina naudoti sportuojantiems. pagerina ištvermę ir raumenų jėgą.Vartoti galima po 3 tabletes, o sportuojantiems iki 6 tablečių per dieną. Vartoti su maistu. Gerti daug vandens dienos bėgyje.Kilmė šalis - Kinija
Kvepiantieji pipirai žirneliais
Džiovinti jūros kopūstai gali būti naudojami salotoms, garnyrams, saldainiams, jų dedama į sultis, tešlas, arbatas, košes.Juose gausu pektinų, baltymų, angliavandenių, makro- ir mikroelementų, vitaminų A, B grupės, C, D, E, K, PP, algino rūgščių (organinių polisacharidų, kurių nėra antžeminiuose augaluose. Šie polisacharidai iš organizmo pašalina...
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Spalvingas - juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, garstyčios, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Karis yra prieskonių mišinys, kurio pagrindas ciberžolės šaknis. Kario prieskonius atvežė britai Indijos valdymo laikotarpiu.Karis patiekalams suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Gardų skonį kariui suteikia ciberžolės, aitriosios paprikos, imbierai, kalendros ir kiti prieskoniai. Ypač tinka ryžių ir makaronų patiekalams, taip pat galima naudoti...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis - šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryškiai geltonos spalvos. Dažniausiai vartojama malta ciberžolės šaknis, tai ir yra ciberžolės milteliai. Maltomis ciberžolėmis gardinami mėsos, žuvies, ryžių, daržovių patiekalai....
Smulkiai 1*1 mm grūsti juodieji, kvapieji pipirai, raudonos saldžiosios ir žaliosios paprikos bei baltieji pipirai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, kvapieji pipirai, raudona paprika, žalioji paprika, baltieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Sudedamosios dalys: juodieji pipirai grūsti. Kilmės šalis: Vietnamas. Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“. Juodieji pipirai sustiprina bet kokio maisto ar deserto skonį. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, raudonėliai, kalendros, bazilikai, svogūnai, kvapieji pipirai, čiobreliai, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Rupus, kvapnus, saikingo aštrumo (kajeno pipirai (6 %) prieskoninių žolelių mišinys, puikiai tinkantis mėsos, žuvų, daržovių patiekalams gardinti, o ypač bulvytėms orkaitėje ar ant laužo kepti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, rozmarinai, česnakai, čiobreliai, raudonėliai, bazilikai, kajeno pipirai (6 %),...
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Plovas labai populiarus Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Azijoje, ir iš dalies Užkaukazėje. Smulkus prieskonių mišinys, kuriame puikia subalansuotos raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai ir kiti prieskoniai padės pagaminti Tikrajį plovą!Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai, ciberžolės,...
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės.Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS,...
Visai paukštienai, o ypač kalakutienai skirtas smulkus, vientisas, geltonos spalvos prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnai su česnakais, ciberžolė su saldžiąja paprika ir kitais prieskoniais.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės, kmynai, krapai, aitriosios paprikos...
Universalus, rupus, raudonos spalvos, Pietų Italijos prieskonių mišinys, kuriame puikiai balansuoja pomidorai, česnakai ir raudonos aitriosios paprikos (čili) bei prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, petražolės, bazilikai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonos aitriosios paprikos (čili), rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, bazilikai, raudonėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
© UAB Agrofirma "SĖKLOS". Visos teisės saugomos.