Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Labai kvapnus ir skanus mišinys, kuriame svogūnų gausa persipina su pomidorais, o lukštentos kanapių sėklos bei burnotis praturtina šių prieskonių maistinę verę. Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, lukštenos kanapių sėklos, burnočių spragėsiai,Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų.PRIESKONIAI BE...
Juodieji pipirai malti 50 g. Juodasis pipiras (Piper nigrum) – pipirinių (Piperaceae) šeimos pipirų (Piper) genties augalų rūšis. Juodojo pipiro kaulavaisiai plačiai naudojami buityje kaip prieskonis. Kilmės šalis - Vietnamas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Kmynai 100 g. Paprastasis kmynas (Carum carvi) – salierinių (Apiaceae) šeimos augalų rūšis, prieskoninė daržovė, vienintelė iš kmyno (Carum) genties auganti Lietuvoje. Paprastasis kmynas – vertingas prieskoninis augalas, jo sėklos nuo seno naudojamos kepant duoną, rauginant daržoves ir kt., o eterinis aliejus vartojamas maisto gamyboje. Laikyti sausoje...
GRYBŲ MĖGĖJŲ DŽIAUGSMAS. Tikra VOVERAIČIŲ puota.Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame VOVERAITĘ. Nes sudėtyje - LIETUVIŠKOS VOVERAITĖS:) Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: bulvių dribsniai, svogūnai, česnakai, voveraitės, krapai. Sudėtyje gali būti SALIERŲ,...
Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili). Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Rekomenduojama vartoti po šešias tabletes per dieną užsigeriant dideliu kiekiu vandens.Chlorella (Lot. Chlorella vulgaris) – tai gėlame vandenyje augantys laisvai plaukiojantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Itin turtingi chlorofilo. Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorela vadinama supermaistu. Dažnai vartojama sportininkų,...
Truputį šilumos ir šėlsmo.... HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų. Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, kalendros, ciberžolės, imbierai, muskatai, aitriosios paprikos (čili), kardamonai, romos kmynai (kuminai), gvazdikėliai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, baltieji pipirai, cinamonai. Vartojama ryžių, makaronų, kuskuso, mėsos, žuvų patiekalams, daržovių troškiniams,...
Universalus, kvapnus, pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios...
Grynasis kiekis: 90 gKilmės šalis - Vietnamas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti prieskonių...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių...
Sudedamosios dalys: 100% moliūgų sėklosMaistinė vertė (100 g.) - 1368 kJ/330 kcal: riebalų 8,5 g, sočiųjų riebalų rūgščių 1,5 g, angliavandenių 7,6 g, cukrų 2,3 g, skaidulinių medžiagų 47,6 g, baltymų 32 g, druskos. Kilmės šalis - Lenkija. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Partijos Nr., geriausia iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas / platintojas: UAB...
AprašymasŠvarus organizmas ir sveikas lieknėjimas – pasitikėjimo savimi formulė, slypinti Augalinės Dietos Detox super maisto mišinyje. Pagerink virškinimą, pajausk energiją ir sustiprink pasitikėjimą savimi! - Guarana augalas spartina riebalų deginimą bei teikia energiją- Kviečių želmenys reguliuoja svorį ir gerina virškinimą- Balkšvasis gyslotis –...
Maltas cinamonas. Cinamonas – prieskonis, gaunamas iš kai kurių cinamono (Cinnamomum) genties medžių žievės. Naudojamas daugiausia saldiems patiekalams pagardinti. Cinamono tėvynė yra Pietų ir Pietryčių Azija. Kilmės šalis - Vietnamas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104...
Šiaurės Indijos virtuvei būdingas prieskonių mišinys. Garam masala mišinys pagamintas iš kalendrų, kuminų, cinamonų , kardamonų ir kitų kvapniųjų prieskonių. Šildantis ir kvapnus mišinys jūsų patiekalams suteiks naujų skoninių spalvų ir aromatų. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako. Grynasis kiekis:...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Universalus, rupus, raudonos spalvos, Pietų Italijos prieskonių mišinys, kuriame puikiai balansuoja pomidorai, česnakai ir raudonos aitriosios paprikos (čili) bei prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, petražolės, bazilikai, aitriosios paprikos (čili).PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Smulkiai 1*1 mm grūsti juodieji, kvapieji pipirai, raudonos saldžiosios ir žaliosios paprikos bei baltieji pipirai.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, kvapieji pipirai, raudona paprika, žalioji paprika, baltieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis - šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryškiai geltonos spalvos. Dažniausiai vartojama malta ciberžolės šaknis, tai ir yra ciberžolės milteliai. Maltomis ciberžolėmis gardinami mėsos, žuvies, ryžių, daržovių patiekalai....
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Į PALYGINIMĄ Į NORŲ SĄRAŠĄPrekės kodas: PM-064Turimas kiekis: 30Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: ciberžolės, kalendros, raudonos saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos (čili), imbierai.Gardų skonį kariui suteikia ciberžolės, aitriosios paprikos, imbierai, kalendros ir kiti prieskoniai. Karis patiekalams suteikia auksinę spalvą ir turiningą...
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dalis. Šis mišinys taip pat puikia tinka stirnienai, elnienai gardinti.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: svogūnai, bazilikai,...
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išsirtinį rytų skonį. Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, raudonėliai, kalendros, bazilikai, svogūnai, kvapieji pipirai, čiobreliai, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Pomidorai, česnakai - Italijos klasika. Džiovintos alyvuogės ir prieskoninės žolelės praturtina šį mišinį, suteikdamos unikalumo. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: pomidorai, česnakai, alyvuogės, juodieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Su ŽAGRENIU, natūralia imbiero šaknimi ir krapais. Labai kvapnus mišinys, tinkantis visai žuviai - nuo lašišos iki smulkių, mažų žuvelių. Žagrenis, plačiai žinomas kaip Sumac, tai džiovintos sutrintos raudonos žagrenio uogos, kuris auga Viduržemio jūros regione. Žagrenis savyje turi rūgštelės, todėl nereikia nei citrinos, nei citrinos rūgšties. Aštroko ir...
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išsirtinį rytų skonį.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: grietinėlės milteliai (kokoso aliejus, pieno baltymai, laktozė) , svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės.PRIESKONIAI...
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. Jį sudaro burnočių spragėsiai, moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chia sėklos), linų sėmenys, kanapių lukštentos sėklos, prieskoninės žolelės. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys,...
Ceilono cinamonas, imbierai, žiupsnelis kardamono, muskato ir kt. - viskas ko reikia kvapniai kavai pagaminti. Šis mišinukas puikiai tinka meduoliams, obuolių pyragams gardinti. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: Ceilono cinamonas, imbierai, kardamonai, muskatai, airiško kremo skonio kava, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Rupus, kvapnus, saikingo aštrumo (kajeno pipirai (6 %) prieskoninių žolelių mišinys, puikiai tinkantis mėsos, žuvų, daržovių patiekalams gardinti, o ypač bulvytėms orkaitėje ar ant laužo kepti. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, rozmarinai, česnakai, čiobreliai, raudonėliai, bazilikai, kajeno pipirai (6 %),...
Svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir kitos prieskoninės žolelės subalansuotos maltai mėsai gardinti. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, porai, petražolės, aitriosios paprikos (čili), bazilikai, rozmarinai, čiobreliai, raudonėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, apelsinų žievelės, petražolės, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, petražolės, raudonėliai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: mairūnai, česnakai, svogūnai, juodieji pipirai, kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
XVIII a. senoji receptūra, kurios cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ,...
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: kalendros, kadagio uogos, svogūnai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, rozmarinai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kartu švelnesnį, vandens šviežumu atsiduodantį aromatą. Šis mišinys puikiai tinka visai žuviai, o ypač unguriams, karpinėms žuvims - karšiams, karpiams, karosams, lynams, žiobriams gardinti). Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys:...
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys.Grynasis kiekis: 40 gSudedamosios dalys: bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje....
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, bazilikai, raudonėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo...
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti. Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonos aitriosios paprikos (čili), rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Visai paukštienai, o ypač kalakutienai skirtas smulkus, vientisas, geltonos spalvos prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnai su česnakais, ciberžolė su saldžiąja paprika ir kitais prieskoniais. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės, kmynai, krapai, aitriosios paprikos...
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE...
Plovas labai populiarus Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Azijoje, ir iš dalies Užkaukazėje. Smulkus prieskonių mišinys, kuriame puikia subalansuotos raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai ir kiti prieskoniai padės pagaminti Tikrajį plovą! Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai, ciberžolės,...
Aštrumo mėgėjams – rūkytos aitriosios paprikos (čili) granulės, česnakai ir kt. – gabalėlis Afrikos kaitros.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: rūkytos aitriosios paprikos (čili), česnakai, kalendros, kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje...
Žalias prieskoninių žolelių mišinys, kuriame krapai su prieskoninėmis daržovėmis, petražolės bei meškiniai česnakai suteikia kiaušinių patiekalams bei pikantiškiems blyneliams nepakartojamą skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: krapai, svogūnai, česnakai, petražolės, meškiniai česnakai, krienai....
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas...
Grynasis kiekis: 20 gSudedamosios dalys: 100% mėtų lapeliaiMėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek saltelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, desertams ir šokoladui skaninti.Taip pat mėtų lapeliai tinka arbatai ruošti. Mėtų arbatą galima gerti tiek karštą, tiek...
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
Grynasis kiekis: 50 g.Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, citrinos žievelės, citrinos.Citrininiai pipirai EKSTRA - tai pipirai, praturtinti citrina. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri CITRININIAI PIPIRAI - BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE ciberžolės ir kitų papildomų sudedamųjų dalių. TIKRI CITRININIAI PIPIRAI:)Vartojama...
Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai. Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardinti PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį,...
Portugalijoje churrasco" reiškiai - kepta mėsa. Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys puikia tinkantis visai mėsai ant grotelių kepti. Nesvarbu ar tai kiauliena, jautiena, ar paukštiena. Visada puikiai... Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, kalendros, kajeno pipirai, rūkytos raudonos saldžiosios paprikos, petražolės,...
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI -...