Kokybiški bakalėjos produktai internetu Zaliastotele.lt Aliejus, cukrus, prieskoniai, kava, arbata, kakava, konservuoti produktai makaronai ir košės kiekvieno skoniui ir poreikiams tiesiai į namus. Bakalėja - tai ilgesnio galiojimo maisto produktai, kuriuos prieš vartojimą dar reikia apdoroti. Be šių bakalėjos produktų daugeliui būtų sunku įsivaizduoti kasdienį savo racioną, todėl ypač patogu, jei dalį šių maisto prekių atsargų visuomet turėsime virtuvės lentynose. Gausus bakalėjos prekių asortimentas pradžiugins tiek tradicinių patiekalų mėgėjus, tiek išskirtinių skonių ieškančius gurmanus. Norintiems atnaujinti savo pusryčių meniu, patiks greitai pagaminamos užpilamos įvairių kruopų košės, kurių galime pasiūlyti įvairių skonių. Užsukite ir įsigykite jau dabar!
Tobulas mišinys tobulam guliašui – raudonos saldžiosios ir truputį parūkytos paprikos, česnakai, svogūnai, pomidorai, kmynai ir kiti prieskoniai užtikrina dalelę svetingosios ir kvapniosios Vengrijos Jūsų virtuvėje. Rezultatas nenuvils! Mišinys nėra aštrus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai,...
Žaliasis prieskoninių žolelių mišinys šašlykams, tai pikantiškas ir labai kvapnus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis kepsniams, paukštienai, troškiniams gardinti. Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami...
Mangų karis (mango curry) – tai daugelio mėgstamas karis, praturtintas mango subtilia rūgštele, žiupsneliu imbiero, persipinančio su kitais kvapniaisiais prieskoniais. Taip sudarydami kvapnų, pikantišką, lengvai aštroką prieskonių mišinį. Indijoje mangai dar vadinami “vaisių karaliumi” ir valgomi ne tik kaip vaisiai. Neapdoroti mangai yra marinuoti arba...
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems.Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, petražolės, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Kilmės šalis: IspanijaNaudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą.
Subalansuota prieskoninių žolelių ir daržovių puokštė, praturtinta juodaisiais ir kvapiaisiais pipirai, tinkanti sriuboms, sultiniams, košėms bei troškiniams gardinti.Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: svogūnai, porai, salierai, morkos, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Unikalus, labai kvapnus prieskonių mišinys, kuriame naudojama citrinžolė. Tinka įvairioms žuvims, jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, petražolės, krapai, ciberžolės, citrinžolės, rausvieji pipirai, baltieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Tikra pomidorų fiesta – daug pomidorų, daug česnakų bei prieskoninių žolelių žaismas. Tikras Ispanijos karštis Jūsų virtuvėje…Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, petražolės, rozmarinai, kalendros lapeliai - kinza, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Kava jau tapo mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais - tai malonus lengvo ir lėto ryto ritualas, kartais - tai geriausias pagalbininkas žvaliam ir greitam rytui, o kartais - puiki priežastis mielam susitikimui ir ilgam pokalbiui. Juoda, kava, latte, espresso, kava su pienu ar capuccino - jau visai nebesvarbu. Kava tiek įsišaknijo mūsų gyvenimuose, kad...
Sudedamosios dalys: 100 % juodgrūdės sėklos. Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, kad šios sėklos gerina smegenų veiklą, skatina virškinimą, turi šlapimą varančių savybių, pasižymi antidepresiniu poveikiu, turi...
Sudedamosios dalys: 100 % margainio sėklos.Vartojimo būdas: stikline ( 200 ml) verdančio vandens užpilti 1 arbatinį šaukštelį (2 g.) margainio sėklų. Palaikyti 10 min. ir nukošti. Arbatą rekomenduojama gerti po 3 stiklines per dieną. Taip pat vartojamos sumaltos sėklos, įberiant į košę, salotas.Energetinė vertė 500 kcal (2060kJ)100 g maistinė vertė:...
Likutis 1 vnt. Galioja iki 2023 10 30. Žalioje kavoje 10 kartų daugiau antioksidantų, nei žalioje arbatoje.
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo...
Kanapių arbata turtinga Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgštimis, kurios kaip manoma padeda mažinti širdies ir kraujagyslių ligų sukeliamus simptomus, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, plaukų augimą. Šioje arbatoje yra CBD turinčio priešvėžinių, priešuždegiminių, antidepresnių ir antioksidacinių savybių. Kaip manoma nuo senovės padeda reguliuoti virškinimą...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Likutis - 6 vnt. Geriausia iki 2023 11 30. TIKRA natūrali gilių kava , tinka visai šeimai, nes neturi kofeino. Tai nuo seno Lietuvoje gaminamas gėrimas, iš ąžuolų gilių surinktų Lietuvos miškuose. Pagal senąją receptūrą žaliava keletą kartų nuverdama, kad būtų sumažintas gilėse esantis taninų kiekis, po to džiovinama, malama. Visas procesas atliekamas su...
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Nesmulkintus muskatų riešutus visai...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų.Grynasis kiekis: 20 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.Grynasis kiekis: 50 gLaikyti sausoje ir...
Universalus, kvapnus, "pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios...
Kanapių arbata.Sudėtis: Kanapių žiedai ir lapai.Vartojimas.Užpilkite 80-90 laipsnių temperatūros vandeniu. Galite gerti po 3-5 min.
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Trumpa kelionė į Ameriką – traškūs vištų sparneliai, sultingi šonkauliukai – mišinys, kuris apjungia tris skonius – saldumą, aštrumą bei rūgštumą (cukranendrių cukrus, čili granulės ir žagrenis).Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: nerafinuotas rudasis cukranendrių cukrus, žagreniai, česnakai, aitriosios paprikos (čili), svogūnai.PRIESKONIAI BE...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Sudedamosios dalys: juodieji pipirai grūsti. Kilmės šalis: Vietnamas. Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“. Juodieji pipirai sustiprina bet kokio maisto ar deserto skonį. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Skonių harmonija - pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių - raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios paprikos (čili), česnakai ir kt., kurie sukelia norą vis ragauti ir ragauti. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros,...
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai.Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardintiPRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Sudedamosios dalys: imbiero šaknys, obuolių gabaliukai, čiobreliai, raudonėliai, mėtos lapeliai, gvazdikėliai, žvaigždinis anyžius.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: pomidorai, kepintos sezamos sėklos, bazilikai, raudonėliai, špinataiPrieskonių mišinys Picai - tikra palaima picos gerbėjas - pomidorų gausa, neatsiejamos picų prieskoninės žolelės - bazilikai ir raudonėliai bei žiupsnelis špinatų. Ir visa tai praturtinta kepintomis sezamo sėklomis. Šis prieskonių mišinys idealiai tiks įvairioms...
Dalelytė Ispanijos ant Jūsų stalo – pomidorų gausa su prieskoninėmis žolelėmis ir daržovėmis. Viskas, kas svarbiausia.Grynasis kiekis: 40 gSudedamosios dalys: pomidorų dribsniai, česnakai, petražolės, bazilikai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje...
Malti kajano pipirai yra intensyvaus aštraus skonio. Dažniausiai naudojamii ryžių, daržovių, žuvies, mėsos ir kitų aštrių patiekalų gardinimui. Naudoti labai mažais kiekiais. Kajeno pipirai – 20 000 skovilio karščio vienetų. Už paprikas turime būti dėkingi Kristupui Kolumbui, kuris XV amžiaus pabaigoje atgabeno jas į Europą, tikėdamas, kad tai yra...