Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis - šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryškiai geltonos spalvos. Dažniausiai vartojama malta ciberžolės šaknis, tai ir yra ciberžolės milteliai. Maltomis ciberžolėmis gardinami mėsos, žuvies, ryžių, daržovių patiekalai....
Ašvaganda arba Migdomoji vitanija, tai rytų šalių augalas, nuo senų senovės ypač populiarus Indijoje, kur dar vadinamas indiškuoju ženšeniu. Tai krūmas, turintis ilgas ir gumbuotas šaknis, būtent šaknys ir yra malamos į miltelius. Ašvagandą galima vartoti tiek ryte, tiek vakare, bet ne ilgiau, kaip 6 mėnesius iš eilės, po to rekomenduojama daryti vieno...
POMIDORIUKŲ PER DAUG NEBŪNA........ IMAME IR DEDAME IŠ KARTO Į BURNĄ.... SKONIŲ BOMBA.......Tinka visiems jau pagamintiems patiekalams gardinti - salotoms, žuviai, mėsos kepsniams, makaronams, užtepėlėms, užkepėlėms. Ir tiesiog - ant duonytės su sviestu berti Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: pomidorai, sezamo sėklos, špinatai.Sudėtyje gali būti...
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys:svogūnai, pomidorai, petražolės, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką...
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE...
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: mairūnai, česnakai, svogūnai, juodieji pipirai, kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
razinos sultana, 500 g. Kilmės šalis Iranas. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai, aitriosios paprikos (čili).PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
anakardžių riešutai, 250 g. Kilmės šalis Turkija. Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI. Sudėtyje gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Alergenai. Produktas gali sukelti alergiją. Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išsirtinį rytų skonį. Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ,...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti...
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, petražolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją –...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krienai, ciberžolės, šalavijai, rozmarinai, petražolės, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių...
Unikalus, labai kvapnus prieskonių mišinys, kuriame naudojama citrinžolė. Tinka įvairioms žuvims, jų patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, petražolės, krapai, ciberžolės, citrinžolės, rausvieji pipirai, baltieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Baravykų mėgėjams - rupiai malti baravykai, svogūnai, natūralūs grietinėlės milteliai – puikus derinys padažams, sriuboms, troškiniams, bulvių, miltiniams patiekalams gardinti. Ir prieskoninės žolelės dar labiau apjungia šiuos subtilius skonius. Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, baravykai, petražolės, gelsvės,...
Kmynai 100 g. Paprastasis kmynas (Carum carvi) – salierinių (Apiaceae) šeimos augalų rūšis, prieskoninė daržovė, vienintelė iš kmyno (Carum) genties auganti Lietuvoje. Paprastasis kmynas – vertingas prieskoninis augalas, jo sėklos nuo seno naudojamos kepant duoną, rauginant daržoves ir kt., o eterinis aliejus vartojamas maisto gamyboje. Laikyti sausoje...
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Universalus, rupus, raudonos spalvos, Pietų Italijos prieskonių mišinys, kuriame puikiai balansuoja pomidorai, česnakai ir raudonos aitriosios paprikos (čili) bei prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, petražolės, bazilikai, aitriosios paprikos (čili).PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
CHIA sėklos – lietuviškas pavadinimas „ispaninis šalavijas“, tai juodai baltos itin maistingos sėklos, kilusios iš Centrinės Amerikos. Šiose sėklose yra B1, B2, B3 vitaminų ir žmogaus organizmui būtinų mineralų: kalcio, kalio, cinko, geležies ir kt. Jų sudėtyje taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra labai svarbios organizmui, nes jose...
Grynasis kiekis: 70 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, kalendros, ciberžolės, imbierai, muskatai, aitriosios paprikos (čili), kardamonai, romos kmynai (kuminai), gvazdikėliai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, baltieji pipirai, cinamonai. Vartojama ryžių, makaronų, kuskuso, mėsos, žuvų patiekalams, daržovių troškiniams,...
Švelnieji paukštienos prieskoniai - tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems. Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, ožragės, salierai, kvapieji pipirai, svogūnų laiškai, muskatai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Sudėtis: 100 % imbieras. Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą. Grynasis kiekis: 70 g Kilmės šalis - Nigerija. Laikyti sausoje ir vėsioje...
Minkštutė, nuo kaulo krentanti mėsa, puiki skonio ir kvapo harmonija, - tikra kiekvieno mėsos mėgėjo svajonė. Prieskonių mišinys ŠONKAULIUKAMS puikiai subalansuotas skirtingų paprikų, imbiero, kvapiųjų pipirų bei imbiero mišinys, kurio jungiamoji dalis – MEDUS. Taip taip….. MEDUS. Mūsų laukų ir pievų MEDUS:)Rezultatas Jus nustebins:) Šonkauliukuose...
AprašymasSureguliuotas virškinimas ir švarus žarnynas – atsisveikink su nemaloniais pojūčiais dėka augalinių skaidulų mišinio „Šluota”. Mišinio pavadinimas pasako viską: susigrąžink tvarką savo savijautoje! - Augalinės skaidulos išvalo žarnyną ir gerina virškinimą.- Kanapių sėklos padeda užtikrinti sotumo jausmą ir sulieknėti.- Augaliniai baltymai,...
Himalajų druska 400 g. Himalajų druska plačiai naudojama maistui, kosmetologijoje. Galima naudoti vietoje įprastos druskos. Kilmės šalis - Pakistanas. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Jūsų virškinamasis traktas yra svarbus jūsų savijautai, o žarnynas dažnai vadinamas „antrosiomis smegenimis“. Skaidulos, probiotikai ir skysčiai yra esminiai elementai norint turėti sveiką virškinimo sistemą. Išbandykite maistinių skaidulinių medžiagų mišinį kasdieniam virškinimo sistemos palaikymui. Sudėtis: sėjamojo lino sėmenų išspaudos, balkšvojo...
XVIII a. senoji receptūra, kurios cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ....
Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą. Kilmės šalis: Ispanija Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.Partijos Nr., geriausia iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas / platintojas: UAB "Inrijo", Viršuliškių g. 30, Vilnius, Lietuva.Norint išsirinkti...
Tikra daržovių fiestą, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, pastarnokai, česnakai, petražolės, gelsvės, salierai, porai, ožragės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti. Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
moliūgų sėklų branduoliai, 500 g. Kilmės šalis Turkija. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
GRYBŲ MĖGĖJŲ DŽIAUGSMAS. Tikra VOVERAIČIŲ puota.Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame VOVERAITĘ. Nes sudėtyje - LIETUVIŠKOS VOVERAITĖS:) Grynasis kiekis: 50 g. Sudedamosios dalys: bulvių dribsniai, svogūnai, česnakai, voveraitės, krapai. Sudėtyje gali būti SALIERŲ,...
Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos, juodieji pipirai.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ...
Sudedamosios dalys: pomidorai, kepintos sezamos sėklos, bazilikai, raudonėliai, špinatai Prieskonių mišinys Picai - tikra palaima picos gerbėjas - pomidorų gausa, neatsiejamos picų prieskoninės žolelės - bazilikai ir raudonėliai bei žiupsnelis špinatų. Ir visa tai praturtinta kepintomis sezamo sėklomis. Šis prieskonių mišinys idealiai tiks įvairioms...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili). Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Tikra pomidorų fiesta – daug pomidorų, daug česnakų bei prieskoninių žolelių žaismas. Tikras Ispanijos karštis Jūsų virtuvėje…Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, petražolės, rozmarinai, kalendros lapeliai - kinza, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Mangų karis (mango curry) – tai daugelio mėgstamas karis, praturtintas mango subtilia rūgštele, žiupsneliu imbiero, persipinančio su kitais kvapniaisiais prieskoniais. Taip sudarydami kvapnų, pikantišką, lengvai aštroką prieskonių mišinį. Indijoje mangai dar vadinami “vaisių karaliumi” ir valgomi ne tik kaip vaisiai. Neapdoroti mangai yra marinuoti arba...
Kulinarijos paveldo fondo sertifikuotas prieskonių mišinys, kuriame yra visko idealiems maltinukams pagaminti. Jokių paprikų, jokių aštrumų. Iškepsite tokius maltinukus, kokius kepdavo Jūsų prosenelės, močiutės, kuriuos dievina visa Jūsų šeima.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, kalendros, kmynai, ožragės, kvapieji pipirai,...
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ. Laikyti...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Aštrumo mėgėjams – rūkytos aitriosios paprikos (čili) granulės, česnakai ir kt. – gabalėlis Afrikos kaitros.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: rūkytos aitriosios paprikos (čili), česnakai, kalendros, kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje...
Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI -...
Truputį šilumos ir šėlsmo.... HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų. Grynasis kiekis: 60 g. Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Grynasis kiekis: 50 g.Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, citrinos žievelės, citrinos.Citrininiai pipirai EKSTRA - tai pipirai, praturtinti citrina. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri CITRININIAI PIPIRAI - BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE ciberžolės ir kitų papildomų sudedamųjų dalių. TIKRI CITRININIAI PIPIRAI:)Vartojama...
Svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir kitos prieskoninės žolelės subalansuotos maltai mėsai gardinti. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, porai, petražolės, aitriosios paprikos (čili), bazilikai, rozmarinai, čiobreliai, raudonėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Vanilinis cukrus. Vanilinis cukraus naudojamas konditeriniams kepiniams, konservuojant uogienes, ruošiant pudingus, saldžius padažus, ledus. Sudėtis: cukrus 97%, vanilinas 3% . Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Lauro lapai 30 g. Džiovinti kilniojo lauramedžio (Laurus nobilis) lapai, vadinami lauro lapais, vartojami kaip prieskonis. Kilmės šalis - Turkija. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
citrinos rūgštis, 100 g. Sudedamosios dalys: citrinos rūgštis, monohidratas E330. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.
Peruvines pipirnes milteliai. Peruvinė pipirnė, dar vadinama maca, maka (Lepidium meyenii) - bastutinių (Brassicaceae) šeimos, pipirnės (Lepidium) genties augalas. Puikiai gali papildyti jūsų energėtinį kokteilį, sultis, jogurtą, karštą gėrimą, kavą, desertą, sultis, sriubas.Maca naudojamas kaip maistingas maisto papildas, energijos šaltinis. Jame gausu...
Natūralus produktas. Margainiai labai vertinami dėl sėklose randamų eterinių aliejų, dervų, biogeninių elementų - tiramino ir histamino, o ypač dėl sudėtyje esančio silimarino. Farmacijoje iš standartizuoto margainių sėklų ekstrakto gaminami papildai, skirti kepenų funkcijoms gerinti. Kilmės šalis - Lenkija. Laikyti sausoje vėsioje vietoje....