Nauja
TUJA VAKARINĖ GOLDEN TUFFET
Kodas: 0000001171686

TUJA VAKARINĖ GOLDEN TUFFET

Thuja occidentalis

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Pagalviškos formos krūmas. Visos šakelės tolygiai auga iš centro, šakelės lanksčios, padengtos žvyneliais, tolygiai šakojasi. Šakelių galuose jauni žvyneliai adatiniai. Auga lėtai, per 10 metų gali pasiekti 30-40 cm aukštį , apie 60 cm plotį. Įdomus spalvinei gamai papildyti, nes žiemą spalva būna apelsininės ar vario spalvos, pavasarį saulėje ryški geltona. Nereiklus augalas, galima sodinti alpinariumuose, grupėse, kapuose.

*Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.

Charakteristikos
Vazono tūris2 l
Užauga iki0,3 m
Augalo grupėSpygliuočiai
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.