Kodas: 0000001421620

EGLĖ KALĖDINĖ DYGIOJI SIDABRINĖ VAZONE 100-125 CM

Dygioji eglė - jaukioms jūsų šventėms. Spygliai stori, dygūs, žali, su pilkai mėlynu atspalviu. Ši eglė dar vadinama sidabrine. Aukštis 100-125 cm. Eglė gyvybingomis, kirstomis šaknimis. Parduodama su vazonu.

Augalo priežiūra:

Palaipsniui pratinkite augalą prie kambario temperatūros: prieš perkeldami augalą į kambarį, palaikykite jį vėsesnėje patalpoje (garaže, nešildomame balkone, vėsiame koridoriuje).

Reguliariai laistykite. Vazono žemė nuolat turi būti drėgna, o augalo stove - pakankamai vandens. Abiem atvejais stebėkite, kad vanduo neužsistovėtų.

Bent kartą dienoje purkškite eglės ar kėnio šakas vandeniu. Jei nenorite apipurkšti žaisliukų ar lempučių, purkštuvą įkiškite truputį giliau, tarp šakų. Nepamirškite, kad eglės lemputės turi būti išjungtos.

Eglę ar kėnį statykite atokiau nuo radiatoriaus ar židinio – kuo vėsiau, tuo augalui geriau.

Venkite statyti eglę ant šildomų grindų. Sklindanti šiluma džiovina augalų šaknis. Rekomenduojama juos pakelti, pavyzdžiui, ant specialių gėlių stovų ar kitų paaukštinimų.

Nesibaiminkite, jei nubyra kažkiek spyglių, tai natūralus ir neišvengiamas procesas.

Linkime jaukių ir džiugių švenčių!

Charakteristikos
TipasEglės
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.