-25%
NATULA RANKŲ PLOVIMO PASTA SU OPOKOS UOLIENA 500ML
Kodas: 4779053180163

NATULA RANKŲ PLOVIMO PASTA SU OPOKOS UOLIENA 500ML

5,99 € 4,49 €/ vnt.
8,99 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,49 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Natūralios sudėties NATULA rankų plovimo pasta su OPOKOS uoliena puikiai šalina tepalų, riebalų ir purvo nešvarumus. Palieka odos švaros ir gaivumo jausmą. Sudėtyje esantys alyvuogių, kanapių, saldžiųjų migdolų aliejai ir glicerinas išlaikys odos drėgmę. Smulkios opokos molio dalelės veiks odą kaip švelnus šveistukas -ploviklis. Be silikono, parabenų.

Sudėtis: Aqua, Opoka clay (Mudstone Powder), Olea Europaea (Olive) Oil, Cocos Nucifera Oil, Sodium Hydroxide, Cannabis Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Levandula Augustifolia Flower Oil, Eucaliptus Globulus Leaf Oil, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool. Esame pirmieji pasaulyje pgaminantys unikalius muilo gabalėlius su opokos uoliena.
Opoka yra nepaprastas ir pakankamai retas mineralas, kuriame gausu silicio dioksido (visai kaip Mėlynoji lagūna Islandijoje!) ir kalcio (svarbi odos barjero dalis). Be to, šis nepaprastas molis pasižymi ne tik išskirtine chemine sudėtimi, bet ir fizinėmis savybėmis, puikiai tinkančiomis muilo gabalėliams. Jis veikia kaip švelnus, bet veiksmingas abrazyvinis valiklis, švelniai sugeriantis odos riebalų perteklių ir suteikiantis gaivumo jausmą. Pagrindinis mūsų tikslas buvo sukurti produktų liniją be kenksmingų ingredientų. Įkvėpti kerinčių gamtos stebuklų, kruopščiai kūrėme šiuos gaminius, naudodami geriausius organinius ir natūralius ingredientus. Opoka -yra nuosėdinė uoliena. Tai pereinamoji forma tarp karbonatinių ir silikatinių uolienų, susidariusi viršutinės kreidos periode nukalkėjus pirminėms uolienoms. Ją daugiausia sudaro kalcio karbonatas ir silicio dioksidas, taip pat yra magnio, geležies junginių.

Kalcis (Ca) ir silicis (Si) yra du pagrindiniai mineralai, kurių randama Opoka uolienoje. Šie du elementai gali suteikti nemažai naudos odai:

- Minkština ir drėkina. Kalcis ir silicis, pritraukdami vandens molekules, gali padėti minkštinti ir drėkinti odą. Tai gali padėti sumažinti odos sausumą, niežėjimą ir pleiskanojimą.

- Apsauga nuo pažeidimų. Kalcis ir silicis gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Laisvieji radikalai yra nestabilios molekulės, kurios gali pažeisti ląsteles ir sukelti priešlaikinį senėjimą.

- Elastingumo didinimas. Kalcis ir silicis gali padėti pagerinti odos elastingumą, nes palaiko kolageno ir elastino gamybą. Tai gali padėti sumažinti raukšles ir mimikos linijas.

- Mažina uždegimą. Kalcis ir silicis gali padėti sumažinti uždegimą, nes slopina uždegimą sukeliančių citokinų gamybą. Tai gali padėti palengvinti tokias odos ligas, kaip egzema ir psoriazė.

Charakteristikos
Prekinis ženklasNATULA
Pakuotė0,5 l

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.