-25%
HERBAL TRADITIONS PLAUKŲ KONDICIONIERIUS SU VARNALĖŠOMIS, ATKURIAMASIS IR APSAUGANTIS PLAUKUS 500ML
Kodas: 4779049681230

HERBAL TRADITIONS PLAUKŲ KONDICIONIERIUS SU VARNALĖŠOMIS, ATKURIAMASIS IR APSAUGANTIS PLAUKUS 500ML

3,49 € 2,62 €/ vnt.
5,24 €/ l

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,62 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Herbal Traditions atstatantis ir apsaugantis plaukų kondicionerius su varnalėšomis stiprina ir glotnina plaukus, juos atkuria, maitina, suteikia žvilgesį ir tvirtumą. Geresniam rezultatui pasiekti kartu naudokite Herbal Traditions šampūną su varnalėšomis.
    Naudojimas: paskirstykite kondicionerių ant drėgnų, švarių plaukų per visą jų ilgį. Palikite 2-3 minutems. Nuskalaukite vandeniu. Aqua, Cetearyl Alcohol, Arctium Lappa Root Extract*, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.
    (*) - Ingredients from Organic Farming

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasHERBAL TRADITIONS
    Pakuotė0,5 l

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.