-25%
MICELINIS PLAUKŲ ŠAMPŪNAS SANSI SILK AMINO ACIDS + CHITOSAN 400G DAŽYTIEMS MINKŠTINANTIS
Kodas: 4823107603686

MICELINIS PLAUKŲ ŠAMPŪNAS SANSI SILK AMINO ACIDS + CHITOSAN 400G DAŽYTIEMS MINKŠTINANTIS

6,99 € 5,24 €/ vnt.
13,11 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,24 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Micelinis plaukų šampūnas Sansi Silk Amino Acids + Chitosan.
Malonaus aromato micelinis šampūnas švelniai plauna plaukus ir galvos odą. Paryškina plaukų spalvą, suteikia žvilgesio ir glotnumo. Minkština, drėkina ir maitina plaukus bei šaknis, pasižymi antistatiniu efektu.
NAUDOJIMO BŪDAS: nedidelį kiekį šampūno paskirstykite ant drėgnų plaukų, švelniai pamasažuokite kol suputos ir gerai išskalaukite vandeniu. Esant poreikiui, galite pakartoti. Norint pasiekti geresnį rezultatą rekomenduojama naudoti Sansi plaukų balzamą - kondicionierių Sansi Silk Amino Acids + Chitosan.
Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti pagal paskirtį. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Nenaudoti pažeistai ar jautriai odai. Jei atsiranda odos sudirginimas, nutraukti naudojimą. Tik išoriniam naudojimui. PRARIJUS ir pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją. Laikyti ne aukštesnėje kaip 5-25 °C temperatūroje.
Geriausias naudoti iki: nurodyta ant pakuotės.
400g
Kilmės šalis: Ukraina
Atsakingas asmuo: SIA „Kosmolats“ Latvija, Riga, Lizuma 5 L, Tel: 67205500
Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Disodium Cocamphodiacetate, Isopentyldiol, Laureth-7 Citrate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Polyacrylamidomethylpropane Sulfonic Acid, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Citric Acid, Silk Amino Acids, Chitosan, Collagen, Parfum, Hydrolyzed Keratin, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer, Glycol Distearate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.
Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Charakteristikos
Prekinis ženklasSANSI
Pakuotė0,4 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.