-25%
INDAPLOVIŲ DRUSKA LARGO 1,2KG
Kodas: 4250445600082

INDAPLOVIŲ DRUSKA LARGO 1,2KG

2,59 € 1,94 €/ vnt.
1,62 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,94 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Indaplovių druska LARGO 1,2kg

Skirta vandens minkštinimui indaplovėse, palengvina indų plovimą, sumažina kalkių, dėmių kiekį. Indaplovių druska visiškai ištirpsta ir gali būti naudojama visų tipų indaplovėse.

NAUDOJIMO BŪDAS: supilti druską į atitinkamą skyrelį pagal indaplovės gamintojo rekomendacijas. Jeigu indaplovėje nėra indikatoriaus reguliariai kas 3-4 savaites papildyti druskos indą.

Sudėtis: natrio chloridas.

Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Partijos numeri: nurodyta ant pakuotės.

1,2 kg

Logistinėje dėžėje yra 6vnt

Kilmės šalis: EU

Gamintojas: WECO GmbH, WerftstraBe 9 23730 Neustadt/Holstein

Charakteristikos
Prekinis ženklasLARGO
Pakuotė1,2 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.