-25%
INDAPLOVIŲ TABLETĖS LARGO CLASSIC 60VNT
Kodas: 4250445601164

INDAPLOVIŲ TABLETĖS LARGO CLASSIC 60VNT

8,41 € 6,31 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 6,31 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Indaplovių tabletės LARGO Classic 60vnt

    Skirtos indams plauti. Šalina riebalus ir nešvarumus. Tinka visų tipų buitinėms indaplovėms. Naudojant šias tabletes rekomenduojama naudoti skalavimo skystį ir indaplovėms skirtą druską. Naudojimas: minkštame vandenyje 1 tabletė. Rekomenduojama tabletę naudoti kartu su skalavimo priemone ir druska, kad gautumėte geresnį plovimo efektą. Atsargiai nuimti plėvelę ir įdėti tabletę į dozavimo talpyklą. Neplauti seno arba dažyto porceliano.

    NAUDOJIMO BŪDAS: minkštame vandenyje 1 tabletė. Jeigu vandens kietumas viršija 21dH rekomenduojama įpilti indaplovių druskos ir skalavimo priemonės. Atsargiai nuimti plėvelę ir įdėti tabletę į dozavimo talpyklą. Neplauti seno arba dažyto porceliano.

    Atsargiai. Sukelia smarkų akių dirginimą. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją.

    Sudėtis: mažiau kaip 5% arba daugiau, bet mažiau kaip 15% deguonies pagrindu pagamintas baliklis, mažiau kaip 5% nejoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų, polikarboksilatai, fosfonatai, kvapai, fermentai.

    Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

    Partijos numeri: nurodyta ant pakuotės.



    60 vnt

    Logistinėje dėžėje yra 12vnt

    Kilmės šalis: EU

    Gamintojas: WECO GmbH, WerftstraBe 9 23730 Neustadt/Holstein

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasLARGO

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.