Kodas: 5904161308171

CHLOROFILAS BALTOJO ŠILKMEDŽIO 500ML

17,99 €/ vnt.
35,98 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 17,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Chlorofilas pagamintas iš baltojo šilkmedžio lapų.

    Be konservantų, pridėtinio cukraus.

    Sudėtis: Glicerolis (daržovių), išgrynintas vanduo, natrio-vario chlorofilas iš baltojo šilkmedžio lapų (Morus alba L) naturalių skonių mišinys įskaitant mėtas.

    Dienos norma 15 ml. Geriausiai įsisavina organizmas vartojant tris kartus dienoje po 5ml (vienas arbatinis šaukštelis). Vartoti tiesiogiai, arba su stikline vandens ar kito gėrimo.

    Baltasis šilkmedis (Morus alba L.) natūraliai paplitęs Indijoje, Kinijoje, Japonijoje ir plačiai naudojamas žemės ūkio ir medicinos srityse. Tūkstančius metų jis buvo
    auginamas kaip maisto šaltinis šilkaverpio vikšrams, kurie minta tik šilkmedžių lapais ir per keletą savaičių iš plonyčių gijų susuka kokonus, iš kurių ir išgaunamas šilkas. Chlorofilas – tai augalinis pigmentas, nudažantis lapus žaliai ir vertinamas dėl jame esančio magnio, geležies, kalcio, cinko, natrio riebiųjų rūgščių. Mūsų siūlomas chlorofilas išgaunamas iš baltojo šilkmedžio lapų, kurie naudojami ir maistui, o džiovintų lapų arbata yra švelnaus ir malonaus skonio. Svarbu neviršyti rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Chlorofilas pagamintas iš baltojo šilkmedžio lapų.Be konservantų, pridėtinio cukraus.

    Kilmės šalis - Lenkija. Laikyti sausoje vėsioje vietoje. Importuotojas/platintojas: UAB "Valgeda", Aukštupio g. 19, Aukštupėnų k., LT-40104 Kupiškio r.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasVALGEDA

    Geriausia pirkti viską kartu!

    CHLOROFILAS BALTOJO ŠILKMEDŽIO 500ML
    + + +
    Komplekto kaina
    41,66 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.