Kodas: 0000047013391

TIKRA AUGALINIŲ SKAIDULŲ MIŠINYS AUGALINĖ GELEŽIS 200G

16,90 € 13,52 €/ vnt.
67,60 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 13,52 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Koncentruotas augalinis supermaisto mišinys. Atrinkti ir sudėti į vieną mišinį augalai, vaisiai ir žolelės, kurie žinomi, kaip daugiausia savyje turintys geležies ir vitamino C. Vienoje porcijoje geležies yra 40%- 50% ( 5,5mg - 6,8mg ) rekomenduojamos dienos normos suaugusiems. Taip pat šiame mišinyje gausu natūralaus vitamino C. Vitaminas C reikalingas geresniam geležies pasisavinimui. Gausu maistinių skaidulų ir baltymų. Maistinės skaidulos taip pat naudingos žarnyno veiklai. Sudėtyje esanti Chlorella - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai, jose esantis chlorofilo kiekis yra didžiausias iš visų žinomų augalų. Dėl to chlorelės turi daug skaidulinių medžiagų, geležies ir vitamino B12.

    Džiovintų Moringos medžio lapų milteliai turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio.

    Kale kopūsto lapuose yra gausu ląstelienos ir vitaminu.

    Acerola vyšniose (Kraštuotoji malpigija) yra didelis vitamino C kiekis. 100g Acerolos vitamino C kiekis sudaro iki 1700mg. Rekomenduojama C vitamino paros norma suaugusiam yra 80 mg, taigi per dieną pakaktų 5-6 g acerolos.

    Vartojimas: vartoti 6-8 g mišinio ( du, tris arbatinius šaukštelius ) per dieną, įmaišius į 200ml -250ml stiklinę vandens, ar i kitą mėgstamą gėrimą. Tinka dėti į salotas ar užbarstyti ant jūsų mėgiamų patiekalų.

    Geležį pasisavinti trukdo gyvulinės kilmės pieno produktai, kofeinas (kava bei juoda ir žalios arbatos ir kiti produktai turintys kofeino). Pavartojus " Augalinė geležis" kokteilį, padarykite kelių valandų pertrauką prieš gerdami arbatą ir kavą arba rinkitės žolelių arbatas.

    Sudedamosios dalys:Chlorelė ( Chlorella ), moringos lapai, kale kopūstas, acerola vyšnia (Kraštuotoji malpigija), vitaminas c. https://www.youtube.com/watch?v=4CD5RwHd0c4

    Kiekis : 200g

    Pagaminta : Lietuvoje

    Kategorija: skaidulos, super maistas

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasTIKRA
    Pakuotė0,2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    TIKRA AUGALINIŲ SKAIDULŲ MIŠINYS AUGALINĖ GELEŽIS 200G
    + + +
    Komplekto kaina
    45,45 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.