TIK INTERNETU
ŠILTNAMIS GROW IT 3X6,1M
Kodas: 0000000165075

ŠILTNAMIS GROW IT 3X6,1M

365,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Spalva balta
Dydis 3 x 6.1 m
Ilgis 610 cm
Aukštis 240 cm
Naudingas plotas 18.3 m2
Medžiaga Stabilizuotoji PE plėvelė | 280 mikronų 3%UV
Konstrukcija plienas | Ø 34 mm
Įpakavimas 1 x 112 x 53 x 34 cm = 67 kg
Be to, ir Jūs galėsite išsitiesti visu ūgiu ir nepatirsite nepatogumų, stovėdami šiltnamio galuose. Dėl šiltnamio formos jame galima auginti augalus, kuriems reikia daug erdvės ir didelio aukščio. Norint sumontuoti šiltnamį, Jums nereikės jokių specialių įgūdžių.

Komplekte: rėmas, plėvelė, surinkimo instrukcija, tvirtinimo varžtai.
Šiltnamis „GrowIT Greenhouse-in-a-Box® su EasyFlow™“ su atraitomomis šoninėmis orlaidėmis pasižymi kokybiška konstrukcija, yra paprastai ir greitai pastatomas ir taps geriausia investicija savo klasėje.

Šiltnamis „GrowIT Greenhouse-in-a-Box® su EasyFlow™“ parengtas nedelsiant montuoti. Jo plieninis rėmas nudažytas milteliniu būdu, o stabilizatoriai „ShelterLock“ užtikrina dar didesnį konstrukcijos tvirtumą ir stabilumą.

Skaidri šiltnamio danga nelaidi vandeniui, jos paviršius padengtas UV spinduliams atspariu apsauginiu sluoksniu, kuris saugo augalus ir padeda jiems augti.

„Easy Slide“ skersiniai užtikrina šiltnamio dangos tvirtinimą, o „Ratchet Tite“ sistema patikimai laiko dangą ant šiltnamio rėmo.

Šoninės plokštės „EasyFlow™“ ir pusmėnulio formos orlaidės su užtrauktuku užtikrina oro srautą ir temperatūros kontrolę.

3x6,1x2,4 metrų dydžio šiltnamis puikiai tiks augalams, daigams auginti ir pratęsti sodininkystės sezoną.

Metaliniai stabilizatoriai „Shelter Lock“ užtikrina papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Plieninis rėmas, dažytas milteliniu būdu.

Skersiniai „Easy Slide“ patikimam dangos tvirtinimui.

Trisluoksnė skaidri šilumą išlaikanti danga su apsauga nuo įplyšimų.

Atraitomos šoninės sienos.

Pusmėnulio formos orlaidės užtikrina optimalų oro srautą.

Į komplektą įeina laikinosios tvirtinimo detalės.

3×6,1×2,4 m šiltnamis „Peak Style Grow It Greenhouse-in-a-Box“ su šoninėmis orlaidėmis ir 2-iem užtrauktukais užtraukiamomis durimis su langu. Yra langas galinėje sienoje.

Charakteristikos
Prekinis ženklasAVERTO
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.