ADIANTAS (ADIANTUM RADIANUM) LISA 12Ø25H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001233537

ADIANTAS (ADIANTUM RADIANUM) LISA 12Ø25H

Adiantum

Augalo aukštis, cm


25

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Adiantas (Adiantum)
Nuolat žaliuojantis paparčių giminės augalas dekoratyviais, lengvais lapeliais. Jis nereiklus ir greitai augantis, todėl lengvai gali augti namų sąlygomis.
Laikymas: gerai jaučiasi kambaryje, kuriame mažiau šviesos. Tinka rytinė arba vakarinė palangė.
Apšvietimas: vidutiniškai apšviesta vieta, tačiau natūrali šviesa vis tiek reikalinga. Tiesioginė saulė gali nudeginti augalo lapus.
Temperatūra: 15–20 °C, nepakelia sauso ir karšto oro.
Laistymas: reikalinga nuolatinė drėgmė, tačiau nemėgsta užmirkimo. Lapus nuolat apipurkšti vandeniu, kuriame nėra kalkių.
Substratas: gerai drenuojamas, derlingas, gali turėti molio priemaišų, pH 5–6.
Tręšimas: skystomis lapinių gėlių trąšomis, kai pastebimas lapų išblukimas. Negalima padauginti trąšų, nes tai kenkia augalui. Tręšiant dirvožemis turi būti drėgnas.
Genėjimas: nebūtinas.
Persodinimas: kovą arba balandį, kai šaknys užpildo vazoną. Persodinimo metu patrumpinti šaknis trečdaliu.
*Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.

Charakteristikos
Augalo aukštis, cm25
Prekinis ženklasJ.VAN VLIET
Augalo grupėLapinės gėlės

Geriausia pirkti viską kartu!

LAISTYTUVAS 1,5L TG45
+ +
Komplekto kaina
40,63 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.