-30% Nauja
PAPARTIS (CYANTHEA A.) COOPERII 24Ø110H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001240900

PAPARTIS (CYANTHEA A.) COOPERII 24Ø110H

Cyanthea

63,99 € 44,79 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 44,79 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Papartis (Cyanthea )
    Cyanthea papartis yra stilingas ir nepaprastas augalas, priklausantis paparčių šeimai, kuris pritraukia dėmesį savo elegancija ir išskirtiniais lapais. Šis egzotiškas augalas yra kilęs iš tropinių ir subtropinių regionų, kur jis auga drėgnoje ir šešėlinėje aplinkoje. Cyanthea papartis pasižymi dideliais, gražiai supjaustytais lapais, primenančiais plunksnas. Jų lapai gali būti išskirtinės spalvos ar įdomiais raštais, suteikiantys paparčiui ypatingą žavesį. Cyanthea papartis yra lankstus ir gali pritaikyti savo augimo formą priklausomai nuo aplinkos sąlygų. Cyanthea papartis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško stilingo ir nepaprasto augalo savo namų ar ofiso aplinkai.
    Apšvietimas: mėgsta ryškią arba pusiau šešėlinę vietą. Tai reiškia, kad jis gerai auga viduje, kur yra pakankamai natūralios šviesos.
    Temperatūra: optimali temperatūra yra nuo 18°C iki 24°C. Jis gerai toleruoja vidutinio ir aukšto drėgnumo temperatūras, todėl ideali klimato sąlyga jam yra tropinės arba subtropinės sąlygos.
    Laistymas: mėgsta drėgną aplinką. Jis turėtų būti laikomas drėgnu purkštu arba padėtas šalia drėkintuvo. Būkite atsargūs, kad nepermirkintumėte dirvožemio, nes tai gali sukelti šaknų puvinį.
    Substratas: reikia gerai drenuoto, šiek tiek rūgštaus, drėgno ir humuso turinčio dirvožemio.
    Tręšimas: retai ir saikingai naudodami bendras paparčių trąšas.
    Genėjimas: nereikalauja dažno genėjimo, bet pašalinkite senus ar pažeistus lapus, kad skatintumėte naujų augimą ir išlaikytumėte augalą tvarkingą.
    Persodinimas: kiekvienais metais.

    Charakteristikos
    SpalvaŽalia
    Vazono skersmuo, cm24Ø
    Auginimo sąlygosŠešėlis

    Geriausia pirkti viską kartu!

    PAPARTIS (CYANTHEA A.) COOPERII 24Ø110H
    + + +
    Komplekto kaina
    60,17 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.