Nauja
PAPRIKA SALSA 7Ø14H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001244960

PAPRIKA SALSA 7Ø14H

Capsicum

2,20 €/ vnt.

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,20 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Dekoratyvinės paprikos (Capsicum annuum)
    Ryškūs ir spalvingi augalai, kurie dažnai naudojami tiek kaip kambarinės gėlės, tiek kaip sodo akcentai. Jų maži, ryškūs vaisiai, besikeičiantys nuo žalios iki raudonos, geltonos ar net violetinės spalvos, suteikia dekoratyvumo ir traukia akį. Šie augalai vertinami ne tik dėl estetinio grožio, bet ir dėl jų lengvos priežiūros bei ilgaamžiškumo. Be to, dekoratyvinės paprikos yra puikus pasirinkimas ne tik patalpose, bet ir balkonams, terasoms ar darželiams papuošti. Jos suteikia spalvingą akcentą bet kokiai erdvei, o tinkamai prižiūrimos gali žydėti ir vesti vaisius visą šiltąjį sezoną.
    Apšvietimas: dekoratyvios paprikos mėgsta ryškią, tačiau išsklaidytą šviesą. Žiemą rekomenduojama papildoma šviesa, jei natūralios dienos šviesos nepakanka. Tinkamas apšvietimas skatina gausesnį žydėjimą ir vaisių formavimąsi.
    Temperatūra: optimaliausia temperatūra dekoratyvioms paprikoms augti yra 18-25°C. Vasarą jos gerai jaučiasi lauke, tačiau šaltuoju metų laiku patalpoje temperatūra neturėtų nukristi žemiau 12°C.
    Laistymas: dekoratyvios paprikos mėgsta drėgną, bet ne permirkusią dirvą. Laistoma reguliariai, kai viršutinis substrato sluoksnis šiek tiek išdžiūsta. Karštuoju metų laiku būtina laistyti dažniau, o žiemą – sumažinti laistymą.
    Substratas: paprikoms tinkamiausias yra lengvas, gerai laidus substratas, kuris neleidžia užsilaikyti vandeniui. Rekomenduojamas durpių ir smėlio arba perlito mišinys, kuris užtikrina gerą aeraciją ir drenažą.
    Tręšimas: dekoratyvias paprikas reikėtų tręšti kas 2-4 savaites aktyvaus augimo metu (nuo pavasario iki rudens) skystomis trąšomis, kurios yra praturtintos kaliu ir fosforu, kad augalas žydėtų ir formuotų vaisius.
    Genėjimas: genėjimas padeda formuoti gražią augalo formą ir skatina šoninių ūglių augimą, kas padidina derlių. Geriausia genėti ankstyvą pavasarį arba po derliaus nuėmimo, pašalinant senus ir pažeistus ūglius.
    Persodinimas: paprikos paprastai persodinamos pavasarį, kas 1-2 metus, kai šaknys perauga vazoną. Persodinant svarbu pasirinkti šiek tiek didesnį vazoną ir šviežią substratą, kad augalas turėtų pakankamai vietos tolesniam augimui.

    Charakteristikos
    SpalvaMarga
    Vazono skersmuo, cm
    Augalo rūšisKitos gėlės
    Augimo sąlygos (Dalinis šešėlis, saulėta, šešėlis)Dalinis šešėlis

    Geriausia pirkti viską kartu!

    PAPRIKA SALSA 7Ø14H
    + +
    Komplekto kaina
    30,18 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.