ŽILĖ (SENECIO ROWLEYANUS) 14Ø *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001208214

ŽILĖ (SENECIO ROWLEYANUS) 14Ø

Senecio rowleyanus

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Žilė (Senecio)
Natūraliai auga Pietvakarių Afrikoje, uolų nusėtuose, sausuose kraštuose. Auginant kambario sąlygomis, žilės ūgliai gali nusvirti iki 1 m ilgio. Lapeliai apvalūs, rutuliuko formos su trumpu koteliu, atrodo kaip tikri karoliukai. Lapuose kaupia daug vandens, todėl priskiriamas prie sukulentinių augalų grupės. Žiedai balti, smulkūs, nėra labai išvaizdūs, dažnai, net nepastebimi. Žiedeliai skleidžia malonų cinamono kvapą.
Laikymas: vakarinėje ir šiaurinėje pusėje.
Apšvietimas: mėgsta išsklaidytą šviesą, tačiau nudega tiesioginiuose saulės spinduliuose.
Temperatūra: 15–25 °C.
Laistymas: reguliarus, žiemą – rečiau. Augalas nepakenčia užmirkimo, todėl geriau auginti sausame substrate. Pakenčia sausą orą, tačiau žiemą reikėtų papildomai drėkinti.
Ramybės laikotarpis: žiemą laistoma rečiau.
Substratas: kompostinis, smėlingas arba durpės, pH 5,5–6,5. Reikalingas geras drenažas, nes nepakenčia užmirkimo.
Tręšimas: vasaros–pavasario laikotarpiu kartą per mėnesį sukulentinių augalų trąšomis.
Genėjimas: nereikalingas.
Persodinimas: kas 2 metus. Geriausiai auga pakabinamuose vazonuose.

Geriausia pirkti viską kartu!

BALTIC AGRO KAMBARINIŲ GĖLIŲ TRĄŠOS 1 L
+
BALTIC AGRO KAMBARINIŲ GĖLIŲ TRĄŠOS 1 L 4,54 € / vnt.
Komplekto kaina
5,44 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.