AZALIJA (AZALEA SIMSII) CARNAVAL 12Ø28H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001238204

AZALIJA (AZALEA SIMSII) CARNAVAL 12Ø28H

Rhododendron

Augalo aukštis, cm


28

Azalija (Rhododendron)
Viržinių šeimos visžalis kambarinis augalas, natūraliai augantis Japonijoje ir Kinijoje. Puošia namų aplinką įvairiaspalviais žiedais – rožiniais, baltais, margais. Dažniausiai sužydi taip gausiai, kad nebesimato net augalo lapų.
Laikymas: pietinė arba vakarinė pusė. Vasarą galima išnešti į lauką, tačiau laikyti pavėsingoje vietoje.
Apšvietimas: reikia daug šviesos, tinka ir tiesioginiai saulės spinduliai. Jeigu pradeda trūkti šviesos, augalas skursta.
Temperatūra: 18–20 °C.
Laistymas: vidutiniškas, tačiau netoleruoja perlaistymo, kartą per 2 savaites. Vanduo turi būti minkštas, kambario temperatūros. Nepakenčia užmirkimo ir sauso oro.
Ramybės laikotarpis: žiemą laistyti dar rečiau, palaikyti 8–10 °C temperatūrą.
Substratas: specialus, skirtas azalijoms. Reikalingas geras drenažas, nes nepakenčia užmirkimo.
Tręšimas: pavasario–rudens laikotarpiu kartą per mėnesį tręšti erikinių augalų trąšomis.
Genėjimas: nereikalingas, nebent norima formuoti taisyklingą puskrūmį.
Persodinimas: kas 3 metus.

Charakteristikos
Augalo aukštis, cm28
Prekinis ženklasJ.VAN VLIET
Augalo grupėŽydinčios gėlės

Geriausia pirkti viską kartu!

COMPO ORCHIDĖJŲ TRĄŠŲ LAZDELĖS 1x20
+ +
Komplekto kaina
51,95 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.