Nauja
EUSTOMA LISI LOCA MIX 12Ø30H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 000000120310

EUSTOMA LISI LOCA MIX 12Ø30H

Lisianthus

10,99 €/ vnt.

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 10,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Eustoma (Lisianthus)
    Eustoma yra elegantiška ir išskirtinė gėlė, kilusi iš Šiaurės Amerikos, Meksikos, Karibų salų ir pietų Jungtinių Valstijų. Šios gėlės yra žinomos dėl savo puošnių, į rožes panašių žiedų ir ilgų, plonų stiebų, kurie suteikia joms grakštumo ir rafinuotumo. Eustomos yra įvairių spalvų ir veislių, kurios pritraukia dėmesį savo žavesiu ir įvairove. Populiariausios spalvos yra balta, rožinė, violetinė, mėlyna ir geltona. Yra ir dviejų spalvų veislių, kurios išsiskiria kontrastingais atspalviais.
    Apšvietimas: mėgsta ryškią, netiesioginę šviesą. Joms patinka saulėtos vietos, tačiau tiesioginiai saulės spinduliai gali pakenkti jų subtiliems žiedams.
    Temperatūra: mėgsta šilumą ir geriausiai auga esant 20–25°C temperatūrai. Jos netoleruoja šalčio, todėl vėsesnėse klimato zonose auginamos kaip vienmetės gėlės arba perkeliamos į patalpas žiemos metu.
    Laistymas: reguliarus, tačiau venkite perlaistymo. Dirvožemis turėtų būti drėgnas, bet ne permirkęs.
    Ramybės laikotarpis: pavasarį reikalinga vėsesnė patalpa ir retesnis laistymas.
    Substratas: šios gėlės geriausiai auga derlingame, gerai drenuotame dirvožemyje. Idealus pH lygis yra nuo 6,5 iki 7,0.
    Tręšimas: naudokite trąšas su didesniu fosforo kiekiu, skystomis trąšomis laistoma kas dvi savaites.
    Genėjimas: nereikalingas, iškerpami nužydėję žiedstiebiai.
    Persodinimas: kas metus.

    Charakteristikos
    SpalvaMarga
    Vazono skersmuo, cm12Ø
    Auginimo sąlygosSaulėta

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.