Nauja
PANDORĖJA ZEFYRINĖ PINK 19Ø60H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001240955

PANDORĖJA ZEFYRINĖ PINK 19Ø60H

Pandorea jasminoides

31,99 €/ vnt.

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 31,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Zefyrinė pandorėja (Pandorea jasminoides)
    Zefyrinė pandorėja yra žavingas vynmedis, kilęs iš Australijos ir Azijos regionų. Šis augalas garsėja savo elegantiškais žeidais ir gražiais, širdies formos lapais. Be to, jis taip pat turi romantišką istoriją, susijusią su graikų mitologija. Žiedai yra išskirtinai gražūs, balti arba rožiniai, su subtiliais gelsvais atspalviais. Jie dažnai turi malonų kvapą, kuris dar labiau pabrėžia jų grožį. Lapai yra širdies formos, tamsiai žalios spalvos ir blizgūs. Jie sukuria kontrastą su žiedynų gėlėmis, suteikdami augalui elegancijos ir žavesio. Zefyrinė pandorėja yra vynmedis, kuris auga į viršų.
    Apšvietimas: mėgsta saulėtą arba pusiau šešėlinę vietą. Geriausiai ji auga šiltoje, saulėtoje vietoje, bet gali toleruoti šiek tiek šešėlio.
    Temperatūra: optimali temperatūra nuo 18°C iki 24°C. Ji gerai auga vidutiniame klimato sąlygose ir turi atsparumo šalčiui savybių, jei temperatūra trumpam nukrenta žemiau.
    Laistymas: mėgsta drėgmę, ji gerai toleruoja lengvą sausumą tarp laistymų. Svarbu užtikrinti gerą drenažą, kad vanduo nesistatytų šaknų zonoje ir neprisidėtų prie šaknų puvinio.
    Substratas: reikia gerai drenuoto, šiek tiek rūgštaus, drėgno ir humuso turinčio dirvožemio.
    Tręšimas: pavasarį ir vasarą naudodami trąšas, skirtas žiedynų augimui skatinti. Tręškite ją kartą per mėnesį.
    Genėjimas: nereikalauja dažno genėjimo, bet pašalinkite senus ar pažeistus lapus.
    Persodinimas: kiekvienais metais.

    Charakteristikos
    SpalvaRožinė
    Vazono skersmuo, cm19Ø
    Auginimo sąlygosSaulėta

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.