Kodas: 6417964630268

KIILTO RANKŲ GELINIS DEZINFEKANTAS ERISAN PRO 500ML AMSEG500

5,54 €/ vnt.
11,08 €/ l

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,54 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

„Erisan Etasept“ Antiseptinė rankų šveitimo priemonė

Antiseptinis rankų skystis sukurtas naudoti profesionalams. Jis tinkamas naudoti situacijose, kuriose keliami aukšti higienos reikalavimai.

Efektyvus, odą puoselėjantis rankų skystis sunaikina ant odos esančias nepageidaujamas bakterijas, pelėsį, mieles ir virusus. Etanolis, naudojamas kaip dezinfekavimo medžiaga (73,5 masės %), efektyviai dezinfekuoja ir greitai išgaruoja. „Erisan Etasept“ yra prisotintas odą puoselėjančių ingredientų. Jo sudėtyje yra glicerolio ir drėkinamųjų aliejų, skirtų apsaugoti odą nuo išsausėjimo. Dėl šiek tiek gelį primenančios sudėties ir puoselėjančių ingredientų „Erisan Etasept“ antiseptinis rankų skystis odai suteikia malonų pojūtį. Mikrobicidinio efektyvumo tyrimų (EN 1500) rezultatai patvirtina, kad „Erisan Etasept“ antiseptinis rankų skystis yra tinkamas naudoti higieninės rankų dezinfekcijos tikslais. Patvirtinta, kad produktas efektyviai naikina norovirusą.

Produktas paženklintas alergijų etikete, kurią išdavė Suomijos alergijos ir astmos federacija.

NAUDOJIMO BŪDAS: Higieninė rankų dezinfekcija: 3–5 ml, 30 s. Tepkite ant švarios odos. Trinkite, kol alkoholis išgaruos.

Laikykite > +5 °C temperatūroje. Naudojimo trukmė – 5 metai nuo pagaminimo datos. Atidarytą butelį (500 ml, 5 l skardinę) sunaudokite per 6 mėnesius.

Nenaudokite ant karštų paviršių. Labai degūs skystis ir garai. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos arba kitų degimo šaltinių. Nerūkyti. Sukelia smarkų akių dirginimą. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Naudoti pagal paskirtį. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Geriausia naudoti iki pabaigos: nurodyta ant pakuotės.



500 ml

Kilmės šalis: EU

Gamintojas: KiiltoClean OY, PL157, Fl 20101 Turku (EU), Suomija tel: +358 (0) 207710 400

Charakteristikos
Prekinis ženklasKIILTO

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.