Kodas: 4820023366190

AUTOSILA TIRŠTAS MUILAS PASTA 200 ML

Autosila tirštas muilas- pasta su vynuogių kauliukų abrazyvu, stipriai nešvarių rankų valymui, 200 ml
Skirta stipriai nešvarių rankų plovimui.
Ingredients: Aqua, Kaolin, Vitis Vinifera Fruit Powder, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Cocamide DEA, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Glycereth-2 Cocoate, D-limonene, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Kilmės šalis Ukraina. Gamintojas: "Slobozhansky soap-boiler Ltd", 62371, Charkovo sritis, Dergachevsky rajonas, su. Podvorki, Sumy Way g., 53.
Platintojas UAB „Elevita“ Vilties g.11, 13279 Kuprioniškės, Vilniaus r., tel.: 85260-28-48. www.elevita.lt
Atsakingas asmuo SIA KOSMOLATS Lizuma 5 L, Riga, Latvia LV1006
Charakteristikos
Prekinis ženklasSILA
Pakuotė0,2 l
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.