Kodas: 0789792924243

NEŠIOJAMA LAUKO KEPSNINĖ CHAR-GRILLER FIRE BOX

Lengva konstrukcija, ketaus grotelės, šoninės rankenos ir tvirtos kojelės? Skamba kaip puiki nešiojama kepsninė.
Char-Griller Fire box galite pritvirtinti prie Char-Griller Blazer kepsninės ir paversti ją Teksaso stiliaus rūkykla su šonine pakura.

Ketaus grotelės
Iš storo ketaus pagamintos grotelės puikiai kaupia kaitrą ir sukuria tobulas grotelių žymes kepant ant jų. Kepimo ploto pakaks 10 mėsainių ar 5 kepsniams.

Universalumas
Šią kepsninę galite patogiai vežtis su savimi keliaujant ar iškylaujant, o galimybė naudoti malkas ar anglis visada pravers, nesvarbu ar ruošiatės kepti namie ar gamtoje.
Kepsninę taip pat galite pritvirtinti prie kitų Char-Griller kepsninių modelių taip paversdami jas Teksaso stiliaus rūkykla su šonine pakura.
Taip galėsite dar tiksliau valdyti dūmo temperatūrą ir maistui suteikti nepakartojamą amerikietiško barbekiu skonį!

Patogumas
Naudodami patogias rankenas kepsninę lengvai įkelsite į automobilį arba perdėsite sandėliavimui.
Žarijų kaitrą paprasta reguliuoti naudojant dvi sklendes, o baigus kepti pelenus lengvai pašalinsite išimdami pelenų stalčių.


Specifikacijos:

Aukštis 50.8 cm
Plotis 45.7 cm
Ilgis 53.3 cm
Kepimo plotas 37 cm x 42 cm
Svoris 19 kg
Garantija: 2 metai (dažams garantija nesuteikiama)
Kepsninė yra dengta milteliniais dažais, tad dažai gali pradėti luptis.

Charakteristikos
Prekinis ženklasCHAR-GRILLER
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

LAUKO SANDĖLIUKAS 608234
+ +
Komplekto kaina
357,11 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.