TIK INTERNETU
-40,00 €
TUNABONE KAMADO PRO L PILKA
Kodas: 4770070881712

TUNABONE KAMADO PRO L PILKA

685,00 € 645,00 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

TunaBone Kamado Pro 24" (L dydis) kepsninė

TUNABONE Kamado Pro – aštresnių formų kepsninės su integruota pelenų surinkimo sistema. Jums nereikės kaskart valyti pelenų iš kepsninės. Tereikės išimti stalčių ir jį išpurtyti. Paprasta, kaip 1, 2, 3!

Kamado Pro kepsninės, kaip ir Kamado Classic, pagamintos iš karščiui atsparios keramikos, jų spyruoklių sistema užtikrina patogų dangčio atsidarymą bei ilgaamžiškumą, o tvirtos plieninės kojos ir užsifiksuojantys ratukai garantuoja stabilumą. Kepimo sistema yra analogiška, kaip ir Kamado Classic. Tai universalios kepsninės, puikiai tinkamos įvairių patiekalų gamybai, tinkamos kepti tiek aukštoje, tiek žemoje temperatūroje.

Spalva: pilka
Diametras: 61cm.
Kepimo zonos diametras: 52.5cm.
Svoris: 120kg.
Gilesnė nei 22″ kepsninė, todėl tinkama dideliems patiekalams (pvz. kalakutas).Tinkamas šeimoms ar draugams nuo 10 iki 12 asmenų.

KAMADO PRO KEPSNINĖS KOMPLEKTACIJOS PRIEDAI IR VIDINĖS DALYS:
Pelenų stalčius
Jums nereikės kas kart valyti pelenų iš kepsninės. Tereikės išimti stalčių ir jį išpurtyti. Paprasta, kaip 1, 2, 3!
Ugniadėžė, ugniadėžės pelenų grotelės ir kepimo grotelės
Pažangus vientisas ir stabilus vidaus indėklas – ugniadėžė, ugniadėžės pelenų grotelės, nerūdijančio plieno kepimo grotelės.
Dviejų zonų kepimo sistema (du pusiniai deflektoriai ir dviejų zonų kepimo grotelės)
Dviejų zonų kepimo sistema (du pusiniai deflektoriai ir dviejų zonų kepimo grotelės) Tai revoliucinis daugiafunkcis, skirtingo aukščio grotelių dizainas, kuris tuo pat metu leidžia jums gaminti įvairius maisto produktus skirtingais stiliais bei esant skirtingoms temperatūroms.
Sukurkite skirtingas karščio zonas kepsninėje su pusmėnulio formos deflektoriumi – novatoriškas dizainas, kuris iš dalies blokuoja tiesioginę kaitrą ir atvirą liepsną.
Picos kepimo akmuo
Picos kepimo akmuo. Tolygiam traškios picos, plokščios duonos ir kitų skanėstų kepimui.
Įrankis pelenams valyti
Įrankis skirtas patogiam pelenų išvalymui.
Kepimo grotelių valymo šepetėlis.
Jį galima naudoti, kai reikia greitai nuvalyti maisto likučius ar kitus nešvarumus nuo kepimo grotelių.
Apdangalas nuo lietaus
Apdangalas nuo lietaus. Kai kepsninė atvėsta ir yra nenaudojama, papildomai apsaugai uždenkite ją panaudodami apdangalą nuo lietaus.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTUNABONE

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.